2777
2789
عنوان

معجزه شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2368 بازدید | 125 پست
استارتر ببخشید  دوستان گلم میشه برای شفای پدر منم امشب دعا کنید ؟! التماستون میکنم تو روضه ...

الهی بمیرم خیلی ناراحت شدم یه لحظه گریم گرفت انشاءالله به حق همین شب ها خدا شفاش بده و همچنین همه ی مریض هارو

برای من دعا کن دوستم ... من منتظر معجزه ی خدا هستم مطمئنم خدا به منم میبخشه

باشه حتما🌷🌷🌷🌷

شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن و داشتن بیماری سرطان، عمرش امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدش امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشد و عین جدش شهید شد، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دختر عموی شوهرم ۱۷ ساله ازدواج کرده بچه دار نمیشه ، اسپرم شوهرش ضعیفه کلا فکر کنم صفر ، ۱۷ ساله انواع نذر و دعا هم کرده ولی هیچ ، حتی چندین بار عمل . یه اشنامون بعد سی سال 😮 بالاخره عملش جواب داد بچه دار شد ولی بچش دو سالش بود شوهرش فوت شد 😔 ادم تو کار خدا میمونه

سوال واقعی این نیست که آیا زندگی پس از مرگ وجود دارد!!!  سوال واقعی این است که آیا قبل از مرگ زندگی کرده‌ای؟؟؟؟
من نگفتم رابطه نا مشروع در ضمن ادم هر چیزیی رو معجزه حساب نمی کنه .اینطوری بود که همه الان ادعای معج ...

والا معجزه شده چون بارداریش غیر ممکنه حالا ممکنه بخاطر یه شرایط خاص شایدم خوردن یه غذای خاص اسپرم تولید شده باشه

استارتر ببخشید  دوستان گلم میشه برای شفای پدر منم امشب دعا کنید ؟! التماستون میکنم تو روضه ...

سلام پدرتون از كما درومد؟

تاریخ ۱.۱۰.۹۹ به تایپیک پامداد خمار اومدم وزن اولیه ۷۰ کیلو هدف اولیه ۶۵ وزن هدف ثانویه ۵۵ میخوام ۵۵کیلو بشم میخوام و میتونم💪