2777
2789
عنوان

معجزه شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2368 بازدید | 125 پست

استارتر با کسی که به چیزی اعتقاد نداره بحث نکن، من خودم بچه ام رو از خدا هدیه گرفتم و شدیدا به معجزه اعتقاد دارم

شما خودت اون خانم رو بهتر میشناسی و میدونی خیانتی نکرده

شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن و داشتن بیماری سرطان، عمرش امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدش امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشد و عین جدش شهید شد، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

وا چرا انقد مقاومت میکنین اگر با دارو درمان میشه کسی بفرما شما درمان کن همه مریضها نازاهارو کورهارو

خدا به یکی سالمه نمیده دلش خاسته به این با احتمال کم بارداری بده اون دست خداست بعضی ها با وسیله مثل دکتر بعضی هارو بی وسیله بهشون میده

استارتر با کسی که به چیزی اعتقاد نداره بحث نکن، من خودم بچه ام رو از خدا هدیه گرفتم و شدیدا به معجزه ...

برای من دعا کن دوستم ... من منتظر معجزه ی خدا هستم مطمئنم خدا به منم میبخشه

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
خدا تو قرآن در جواب حضرت زکریا که میگه من پیرم بچه دار نمیشم میگه : خدا به هر که بخواد بی حساب و کتا ...

بله عزیزم دریای رحمت خدا بیکرانه منم منتظر معجزش میمونم

برای من دعا کن دوستم ... من منتظر معجزه ی خدا هستم مطمئنم خدا به منم میبخشه

منم برای خاهرم خاب دیدم روضه علی اصغرم گهوارش تکون دادم  ب نییت پسر اما تو خاب یک  دختر یچه ناز خوشگل  دادن بغلم  اونقد ناز بود ک اصلا از پسر نبودنش یادم رفت خاهرم حامله شد ودختر اورد همون جور ناز یود بچش

حالاشمام مطمینم بهت میده خدا اکر بصلاحت باشه 

منم برای خاهرم خاب دیدم روضه علی اصغرم گهوارش تکون دادم  ب نییت پسر اما تو خاب یک  دختر یچ ...

من امروز سر گهواره ی علی اصغر انقدر گریه کردم الهی که علی اصغر دل من شاد کنه 

استارتر ببخشید 

دوستان گلم میشه برای شفای پدر منم امشب دعا کنید ؟!

التماستون میکنم تو روضه هاتون برای امام حسین اسم بابای منم بیارید

بابام هشت روزه کماست و بهوش نیومده

خدایا ممنونم قدرت پذیرش نداشته هام رو بهم دادی

استارتر من به خدا ایمان دارم امید وارم هرچه زود تر به شمام یه بچه بده

خدایا ،ای کاش انقدر اب داشتم تا اتش جهنمت را با ان خاموش می کردم،و انقدر اتش داشتم که بهشت را با ان به اتش می کشیدم،تابندگانت تو را فقط به خاطر خودت دوست بدارند نه به خاطر بهشت و جهنمت🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😚😚😚

من خودم بچه دار نمیشم چندبار ای وی اف الانم چندروز انتقال جنین دادم.دوستم چندبار ای وی اف کرد یعنی تموم دکترا و طب سنتی رو رفت هیچ که هیچ بقدری ناامید بود که باردار بود علائم بارداری داشت ولی یک درصد هم احتمال بارداری نداد اره اینه معجزه خدا.یکی از دوستای دیگه هم بعد ۳بار ای وی اف طبیعی باردار شد الان بچش بدنیا اومد همش میگفتم دکترا واین امپولا نتونستن کاری کنن طبیعی که امکان نداره.پیش خدا امکان نداره وجودنداره

استارتر ببخشید  دوستان گلم میشه برای شفای پدر منم امشب دعا کنید ؟! التماستون میکنم تو روضه ...

عزیزم انشالله بحق این شبها خدا تمام مریضها شفا بده به کسایی که مستاجرن خونه بده کسایی که گرفتار رفیق بد اعتیادن  عاقبت بخیر کنه و به بی بچه ها بچه بده زندانی هارو هم ازاد کنه امین 

من یه دوستی دارم شش ساله منتظره 

میگه به خدا اصرار نمی کنم حتما خیری هست در این 

دوا دکترم می کنه 

میگه شاید اگه خدا برام فرزندی در نظر بگیره بیمار باشه یا اتفاقات بعدی پیش بیاد که برای زندگیم خوب نباشه 

پس هر چی خیره برام پیش بیاد 

این طرز فکرش رو دوست دارم 

بعضی رحم ها هم دیر تر بارور میشن 

یکی از اقوام بعد هیجده سال بچه دار شد .

تا خدا چی بخواد 

هر چند انتظار خیلی سخته خیلی سخت 

به امید خدا قسمت همه منتظر ها بشه 

توکل بر خدا

استارتر ببخشید  دوستان گلم میشه برای شفای پدر منم امشب دعا کنید ؟! التماستون میکنم تو روضه ...

الهییی که خیلی زود شفا پیدا کنه یا الله 

من خودم بچه دار نمیشم چندبار ای وی اف الانم چندروز انتقال جنین دادم.دوستم چندبار ای وی اف کرد یعنی ت ...

بله منم مطمئنم که ان شاالله هر دومون به زودی بچه دار میشیم اونم طبیعی