2777
2789
عنوان

معجزه شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2368 بازدید | 125 پست
نمیدونم عزیزم حتی رفته بود اصفهان ازمایش داده بود که اب پاکی رو ریختن رو دستش . من فقط میگم کار خدا ...

یه سرچ ساده کنی خیلیها تو همین نینی سایت بودن که اسپرم صفر بودن ولی بعد یه مدت باردارم شدن

خود من ۷ سال دکتر بهم گفت این شوشو شوشو بشو نمیشه واسه تو بیا ای وی اف...اما دقیقا یکماه مونده به نوبت آی وی افم باردار شدم...

واعظان کاین جلوه در محراب و منبر میکنند..چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند...
البته من اگه بجا پسر عموی شما بودم اول ازمایش  dan میدادم بعد اعلام معجزه می کردم عصر هجر که نی ...

اخه چطور اینجوری میگین عزیزم ... چرا تهمت به این بزرگی میزنین    

نمیخوام ناراحتت کنم اما من با چشم خودم معجزه دیدم چطور میگی نمیشه خدا همه کاری میتونه کنه

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسپرم هیچوقت صفر نیست  تعدادش از حد نرمال کمتر که باشه میگن عقیم اما صفر مطلق نیست ممکنه از این ...

به هر حال به نظر من تاپیک زدن با این عنوان درباره همچین مسائلی درست نیست مخصوصا اینکه درباره خود ادم نباشه .چون هرچی باش گاهی ادم یه جور دیگه فک می کنه .اثبات معجزه یه مراحلی داره هر چیزیی رو ادم معجزه تلفی نمی کنه و نیست .مخصوصا تو این روزها که ملت جو معجزه گرفتن

ای بابا ....از کجا معلوم معجزه هست ؟؟؟

عزیزم مرد عقیم بوده الان خانمش بارداره اگه بخوایم ادم باشیم و نخوایم زیرکی و هوشیاریمون رو به رخ نکشیم و طبیعی فکر کنیم هیچ چیزی جز معجزه نمیتونه رخ داده باشه اگه مخالف نظر منی نظرت محترمه ولی لدفا رپلای نکن 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
قربونت برم نمیدونم چرا هیچکس باورش نمیشه خدا معجزه میکنه.... خیلیا رو دیدم خدا شفا داده مطمئنا هیچکد ...

شما با این حرف فقط عده زیادی رو بی ایمان میکنید ..چون چرا خدا باید فقط واسه بعضیها لطفشو نشون بده به چه دلیل؟؟

واعظان کاین جلوه در محراب و منبر میکنند..چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند...
حضرت مریم یکی بوده و خدا ازش بعنوان معجزه الهیی یاد کرده که به بشر نشون بوده میتونه بی پدر بچه ایجاد ...

شما ببخش به بزرگیت عزیزم و هرطور دوست داری میتونی فکر کنی . اما من به معجزه ی خدا ایمان دارم و میدونم برای منم معجزه میکنه.  

قربونت برم نمیدونم چرا هیچکس باورش نمیشه خدا معجزه میکنه.... خیلیا رو دیدم خدا شفا داده مطمئنا هیچکد ...

چون ایمانشون ضعیفه عزیزم خب طبیعی هم هست بیخیال 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
اخه چطور اینجوری میگین عزیزم ... چرا تهمت به این بزرگی میزنین     نمیخوام ناراحتت کنم ا ...

عزبزم من تهمت نزدم اولا.دوما اگه ام یه همچین تهمتی ام زده باشم مقصر خود شمایی که این مسائل بیان می کنی که مخصوصا در باره خودتم نیست اثبات معجزه مراحل خودش و داره ادم هر چیزی معجزه اعلام نمی کنه اگه قرار بود که الان روزی صدبار ملت معحزه اعلام می کردن .شما امدی تاپیک  در باره یه مسائل حساس زدی بعد ام اعلام می کنی معجزه است خوب خودت مقصری 

یه سرچ ساده کنی خیلیها تو همین نینی سایت بودن که اسپرم صفر بودن ولی بعد یه مدت باردارم شدن خود من ۷ ...

قربونت برم پس تو بگو که معجزه اتفاق میفته 

وای نه نگو ... خانمش خیلی گله 

بله ببخشید

خدایا ،ای کاش انقدر اب داشتم تا اتش جهنمت را با ان خاموش می کردم،و انقدر اتش داشتم که بهشت را با ان به اتش می کشیدم،تابندگانت تو را فقط به خاطر خودت دوست بدارند نه به خاطر بهشت و جهنمت🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😚😚😚
قربونت برم پس تو بگو که معجزه اتفاق میفته 

من با علم و تقویت شوهرم و تلاش زیاد به نتیجه رسیدم عزیزم

شما با این حرف فقط عده زیادی رو بی ایمان میکنید ..چون چرا خدا باید فقط واسه بعضیها لطفشو نشون بده به ...

پن فقط میخوام همه رو امیدوار کنم اخه چرا بی ایمان ?! 

خدا واسه هر کی که بخواد میده ... اونا هم ادمای خیلی مذهبی یا معصومی نبودن ... 

من با گفتن این موضوع فقط خواستم بگم امیدوار باشیم همگی همین .