2777
2789
عنوان

معجزه شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2368 بازدید | 125 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چطور ممکن اسپرم صفر باشه بعد بچه دار بشی؟؟ادم که ببخشید با اب شیر که بچه دار نمیشه حتما تو تشخیص اشت ...

نمیدونم عزیزم حتی رفته بود اصفهان ازمایش داده بود که اب پاکی رو ریختن رو دستش .

من فقط میگم کار خداست و بس

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
وا این چه حرفیه مگه هر کی معجزه براش اتفاق می افته رابطه نامشروع داره

من نگفتم رابطه نا مشروع در ضمن ادم هر چیزیی رو معجزه حساب نمی کنه .اینطوری بود که همه الان ادعای معجزه داشتن عزیزم ادم خوب قبلش فکر کنه

گلم خدا کن فیکون میکنه . حضرت مریم که اصلا همسر نداشته و بچه دار شده

حضرت مریم یکی بوده و خدا ازش بعنوان معجزه الهیی یاد کرده که به بشر نشون بوده میتونه بی پدر بچه ایجاد کنه، برای هیچکسی همچین معجزه ای اتفاق نمی افته!

میشه گفت معجزه شده آزمایشا اشتباه نشون دادن تا الان ولی نگو مثل حضرت مریم شده، خنده داره

یه یا الله بگو برا خونه دار شدنم   خدا به هرچی که میخای برسوندت.

ببینید خانما فکربد نکنید

الان کسی زیر۲۰میلیون اسپرم داشته باشه ازنظر علمی عقیم بهش میگن ولی واقعاعقیم نیست ک

بعدشم اگه زنه مشکلی داشت اصن قضیه رو توفامیل بازنمیکرد و بی سروصدا کارشو میکرد

تو سایت هیچکس نازا تر از من نبود .باور کنید همه منتظرا مامان میشن 

قربونت برم نمیدونم چرا هیچکس باورش نمیشه خدا معجزه میکنه.... خیلیا رو دیدم خدا شفا داده مطمئنا هیچکدوم معصوم نبودن ! خدا اگر بخواد میده معجزه براش کاری نداره

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
چطور ممکن اسپرم صفر باشه بعد بچه دار بشی؟؟ادم که ببخشید با اب شیر که بچه دار نمیشه حتما تو تشخیص اشت ...

اسپرم هیچوقت صفر نیست  تعدادش از حد نرمال کمتر که باشه میگن عقیم اما صفر مطلق نیست ممکنه از این تعداد کم که بوده اثر کرده و باردار شده

خدایا شکر که بدتر نشد🙄 
نه بابا ...۷ سال منتظرم 

از ته دلم برات دعا کردم و براتون ایه الکرسی خوندم،ان شاالله به حق این شب خدا حاجتتون رو براورده به خیر کنه

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖