2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای ببخشید ولی یعنی چی که چت بوس بوس و لوس بازیاتونو تو سایت میزارین ؟؟؟حالا خوب یا بد گفتی دیگه گفت ...

به نظر من که هر دو خط خودشه. هر دو با یه ادبیات حرف میزنن. منم حالم بد شد. 

هرگز با احمق ها بحث نکنید. آنها نخست شما را تا سطح خودشان پایین می‌کشند، سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست میدهند!
قبل از عقد همون دوران آشنایی که خواستگاری رسمی شده میشه نامزدی#   بعد از عقد دوران عقد تا از ...

لایک به هشتگ سر خر 😂

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢
😅😅😅😂😂

والا بخدا اسیر شدیم

😂😂😂

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎

استارتر# الان دوستان از این ناراحتن ک چرا انقد باهم لوس بازی کردی 

یکم دعوا# کنین پیازداغشو زیاد کنین بعد اسکرین# بذار مرسی اه🤣🤣🤣😂😂

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯

نامزد ینی وقتی ک خاستگاری انجام شده و قراره دو طرف زیر نظرخانواده ها یه مدت باهم باشن و همو بشناسن!

عقد ک دیگ شوهر رسمیه

فرشته گفت: پس قرارمان این باشد در زمین هرچه انسان انجام داد نتیجه اش را ببیند...خداگفت: جز دل شکستن که خودم جوابش را میدهم💔💖
لایک به هشتگ سر خر 😂

🤣🤣🤣😂

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
چه لووووس مثلا خواستی بگی ما عشق درمیکنیم تا دلمون بسوزه 😡ماهم ازین حرفا میزنیم دلیل نمیشه روزی صدب ...

ن بخدااااااا

اخه اینجا این چیزا عادیه

همه هم خانومیم

فقط میخواستم جوابامو دقیقا بدونین

میخواستم بپرسم سیاست زنانه یاد گرفتم یا نه

من ب هیییچ وجه همچین قصدی نداشتم

ما به دوران دوستی میگیم دوست پسر دوست دختری وقتی خانواده ها درجریان باشن میشه نامزد اخه دوستیامون مخفیانه است بعد از عقد هم.میشه شوهرررر

در صورت تمایل برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید🙏🙏🙏
استارتر# الان دوستان از این ناراحتن ک چرا انقد باهم لوس بازی کردی  یکم دعوا# کنین پیازداغشو ...

چرا ملت ما تحمل دیدن عشقو ندارن و بش میگن لوس بازی

ولی اگه فحشم میداد انقد ب من حمله ور نمی شدین