2777
2789
ن بخدااااااا اخه اینجا این چیزا عادیه همه هم خانومیم فقط میخواستم جوابامو دقیقا بدونین میخواستم ...

اخرش نگفتی دوست# پسرته یا #نامزدت

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست پسر دختري زمانيه كه هنوز نيومدن خواستگاري

بعد خواست٫اري ميشه نامزدي كه ممكنه يه صيغه اي هم خونده بشه

بعد عقد دايم هم كه ديگه عقد كرد است 

شوهر هم وقتي هست كه عروسي كردين و ديگه ميرين تو يه خونه

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟   
دوست دختر پسری دوره نامزدی نیست دوست دختر پسری دوره نامزدی نیست دوست دختر پسری دوره نامزدی نیست ب ...

ما عقدمون نزدیکه.گفتگوی اولیه هم انجام شده.بخاطر همین نامزدیم دیگه.

البته بعضی جاها به دوران عقد میگن دوران نامزدی.

چرا ملت ما تحمل دیدن عشقو ندارن و بش میگن لوس بازی ولی اگه فحشم میداد انقد ب من حمله ور نمی شدین

چون ما دلیلی نداره از عشقه خصوصیه شما مطلع بشیم۰ولی اگه دعوا بود دوستان کمک میکردن که رفع بشه

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
چرا ملت ما تحمل دیدن عشقو ندارن و بش میگن لوس بازی ولی اگه فحشم میداد انقد ب من حمله ور نمی شدین

همه ما این دوران لوس بازی رو‌میگذرونیم و برامون چقد عااااااشقانس ولی دورش ک میگذره وقتی اون چیزا تکرار نمیشه دیگه از دیدن یه زوج که دارن با این حرفا خودشون لوس میکنن بدمون میاد بیشتر شوخیه عزیزم ب دل نگیر

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
نه دیگه عقد که میکنی میشه عقد کرده چون زن و شوهرین اصلا نامزد معلومه دیگه یعنی در حال انتخاب شدنه پ ...

نه ما صیغه و این چیزا نداریم 

همون بعد خاستگاری عقد میکنیم میشیم نامزد 

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢

عزیزم شما تحمل عشق نداری که چت خصوصی رو واسه یه جمعیتی به نمایش گذاشتی

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎