2777
2789
عنوان

بیاید😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 42 پست
ممنون عزیزم.خیلی عرصه بم تنگه.شوهرم انقد کتکم زد و بد و بیراه میگه تو باعث شدی اینجوری بشه بردیش بیر ...

كتك و بددهنى رو تحمل نكنيد

ايشون قطعا سلامت روان ندارند دوست عزيز! 

ويروس هم عاديه

من هم چند ماه پيش مبتلا شدم و چنبار بسترى شدم

جايى هم نرفته بودم 

بسيار هم محتاطم 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزم.ایشالا خوب میشه.حرص نخور.هر بچه ای اسهال میگیره.مریض میشه.این دوران رو هم جزو مراحل رشد بچه ت بدون گلم.اینجوری اینقدر اذیت نمیشی.من براش صلوات میفرستم و امن یجیب میخونم الهی زودتر حالش رو به بهبود بره.

عزیزم این یه ویروس جدیده که میره توی معده و روده و درگیرشون میکنه

هم من هم دخترم گرفتیم و دخترم هنوزم درگیرشه

البته دختر من واس استفراغش که شدید بود بردم بیمارستان و یه امپول زد و شکر خدا خوب شد ولی تازه اسهال گرفته یه کم و بی اشتهاست

کل خانوادمونم گرفتنش

دختر داییمم یک سالو نیمشه که گرفته و خود داییم هم پزشکه و میگه فقط باید دفع بشه

به بچت کمتر شیر بده و بیشتر ابمیوه و مایعات و موز و سیب بده

گوشت و مرغ اصلاااا نده که بدتر میشه خدای نکرده

پنیر و کره و ... محصولات لبنی اصلا نده

انشالاه بهتر بشه

كتك و بددهنى رو تحمل نكنيد ايشون قطعا سلامت روان ندارند دوست عزيز!  ويروس هم عاديه من هم چند ...

بله عزیزم مشکل داره

چاره ای جز ساخت ندارم

چون پدر مادر و هیچچچچ گونه پشتوانه ای ندارم

فقط خدارو دارم و این فسقلیو😭

عزیزم این یه ویروس جدیده که میره توی معده و روده و درگیرشون میکنه هم من هم دخترم گرفتیم و دخترم هنو ...

ممنونم عزیزم از راهنماییت.چشم حتما 

خیر ببینی 

چ مدت طول میکشه ک خوب بشه!

بله عزیزم مشکل داره چاره ای جز ساخت ندارم چون پدر مادر و هیچچچچ گونه پشتوانه ای ندارم فقط خدارو د ...

شما يك انسان بالغ و قدرتمند هستيد

خودتون بهترين پشتيبان هستيد

مى تونيد كار كنيد و زندگى تون رو بسازيد

لطفا خودتون رو دست كم نگيريد و ظلم رو هم تحمل نكنيد

🙏🏻✨

شما يك انسان بالغ و قدرتمند هستيد خودتون بهترين پشتيبان هستيد مى تونيد كار كنيد و زندگى تون ر ...

قبول دارم حرفتونو کاملا

اما الان نمیتونم چون دخترم ب شدددددت شیطونه ماشالله 

لااقل بزرگتر شه ک اسیب نبینه هی

بیزارم ازین زندگی ک هیچی توش نیس

قبول دارم حرفتونو کاملا اما الان نمیتونم چون دخترم ب شدددددت شیطونه ماشالله  لااقل بزرگتر شه ...

اين رو هم در نظر بگيريد كه اين ادم قطعا پدر خوبى براى فرزند شما نيست

به اون هم فكر كنيد 

اتشالله هیچوقت مریض نشید .خیلی سخته

سلامت باشین 

سوپ خیلی مفیده برای ویروس سعی کن گوشت و مرغ بهش اصلا ندی سیب زمینی آب پز و هویج خیلی براش خوبه موز هم عالیه من مامانم وقتی بچه ها ویروس می گیرن یکمی کندر رو می خیسونه و لهش می کنه توآب بعد از آبش یه قاسق بهش می ده البته خیلی تلخه ولی موثره