2777
2789
عنوان

بیاید😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 42 پست
ممنون عزیزم سوپ برا اسهال استفراغش بد نیست؟؟

چرا عزیزم.بده.سوپ نده اصلا.

ولی پودر کیدی لات اگه اشتباه نکنم که مال اسهال بچه هاست واسه تنظیم آب بدنش خیلی خوبه.حتما بهش بده.کته ماست کن با یکم نعناع قاطیش بده بخوره.لقمه های کوچولوی نون پنیر و نعناع یا پونه درست کن بزار دهنش ایشالا خوب میشه.

عزیزم هر مردی یجوره.یکی بدبینه مدام به زنش شک داره یکی بد اخلاقه مدام زنشو اذیت میکنه یکی خسیسه یکی هم رو بچه ش خیلی حساسه.میگذره.سخت نگیر.ولی بعدها بشین باش حرف بزن بگو این بچه تا بخواد بزرگ بشه من وتو پیر میشیم.تو این مسیر مریض میشه زمین میخوره خدای نکرده صدتا بلا از سرش میگذره ولی در کل از من که مادرشم کسی براش دلسوزتر نیست حتی خودتم نیستی.آخرشم بهش بگو این بچه بعد کلی سختی که ما میکشیم شوهر میکنه و میره من میمونمو تو.هنوزم من باید به تو رسیدگی کنم و تو باید حامی من باشی پس بیا زندگیمونو تلخ نکنیم.

خلاصه روی واقعی زندگی رو بهش نشون بده.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ممنونم عزیزم پس تو سوپش گوشت و مرغ نریزم؟؟؟چیت بریزم؟

نه اصلاااا سوپ نده بهشاااا

دکتر به من گفت سوپ اصلا نده بهش چون سنگینه و بدتر به همش میریزه

فقط و فقط کته و ماست بده بهش

حتی اب برنج هم خوبه واسش یا اب هویج خیلی خوبه

ولی اب سیب اصلا نده بهش

عزیزم این یه ویروس جدیده که میره توی معده و روده و درگیرشون میکنه هم من هم دخترم گرفتیم و دخترم هنو ...

عزیزم لبنیات چرا مشکل داره؟؟

یعنی واسه اسهال بده؟

کته با ماست که شکمو سفت میکنه.نون پنیر پونه ام هم سفت میکنه هم واسه تهوع خوبه.یعنی واسه ویروس سرماخوردگی بده؟؟

نه اصلاااا سوپ نده بهشاااا دکتر به من گفت سوپ اصلا نده بهش چون سنگینه و بدتر به همش میریزه فقط و ف ...

هویج شکمو نرم میکنه ها.

میگن وقتی یبوست داری هویج پخته بخور تا شکمت کار کنه.

ممنون عزیزم بخدا ادم گیج میشه چی بده چی نده سیب چرا بده؟

والا نوشته بود اب سیب اصلا خوب نیست و خود سیب خوبه واسش

دلیلش هم نوشته بود ولی من دیگه حفظش نشدم

تو نت بزنی همه رو میاره واست عزیزم

من به خاطر دختر خودم کلی سرچ کردم همه رو و هم از دکتر پرسیدم یه چیزاییشو