2777
2789
عنوان

راه حل برا فضولی و دخالت

190 بازدید | 16 پست

3ساله ازدواج کردم مادرشوهرم خیلی فضول زیرک و خیلییی آب زیرکاهه نمیدونم باهاش چه کنم وقتی میبینمش یا تلفن میکنه انقد سوال میپرسه کلافم میکنه حتی جواب سوالشم نمیدی باز میپرسه از رو نمیره دوس داره از هرچیزی سردر بیاره حتی اینکه چه ساعتی میخوابیم چی خوردیم.... فک و فامیل منم میبینه میره تو کاره سوال پیچی اونا- خالم چن بار گفته بگو ولم کنه و من خجالت میکشم

همیشه میخواد با نظر اون نشست برخاست کنم بااینکه به حرفاش و کاراش محل نمیدم این اخلاقاشو کنار نمیزاره مثلا میخواد یه کاری بکنی هی میگه هی میگه حتی انجام نمیدم و بی محلی ولی ایشون هی تکرار میکنه تا آخرش بگی باشه فقط چیزی نگو

توهمه مسایل زندگی منم نظر میده وقتی خونم میاد وسایلو جابجامیکنه ....بهش اجازه نمیدم ولی این خانوم پررو هستش

دروغ خیلی میگه و مدام پول و مقام اینو اونو به رخ میکشه حتی به دروغ و برا بالا بردن شوهرم زندگی بقیه رو برام بد جلوه میکنه که فلانی بدبخته شوهرش اینجوریه(به دروغ) یافلانی فلان کارو برا شوهرش کرد(که من انجام بدم و باز به دروغ)... بااینکه گوش نمیدم ولی عصبیم میکنه بریدم راه حل بدین چه کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچکاری نمیشه کرد باید پاشو ببری از زندگیت ک از جز محالاته

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

سکوت کن و کار خودتو بکن

وقتی شوهرت هم یار و هم فکرت باشه دیگه هیچ کسی دیگه مهم نیست

دوستت داشتم،، دوستت دارم ،،دوستت خواهم داشت ،،از آن دوستت دارم هاکه کسی نمی داند،،که کسی نمی تواند ،، که کسی بلد نیست عشقم !   

گوش نمیدم ولی میشنوم و دیگه بریدم کم نمیاره اصلا بهش برنمیخوره انگار

مخصوصا وقتی خونم میاد تا کابینتامم چک میکنه و هی ایراد در حالیکه من بهش رو نمیدم 

و نمیخوام بهش بی احترامی کنم و باهاش دعواکنم ولی بااخم و تخم و رفتارم نارضایتیمو نشونش میدم

کار درستی میکنی اهمیت نده‌، بگو باشه و اهمیت ندن، ایشون روحیه والد داره کاریش نمیشه کرد فکر میکنه بزرگتره حق داره به همه کار دخالت کنه، ظاهرا باید تبعیتش کنی ولی درواقع انجام نده خیالش راحت بشه شما فرمان پذیری ولت میکنه، برو مشاور راه حل زیاد داره

دلم میخاد خفش کنم .دیگه دلیل نمیشه بیاد تو خونت هم نظر بده 😬😬😬

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 
گوش نمیدم ولی میشنوم و دیگه بریدم کم نمیاره اصلا بهش برنمیخوره انگار مخصوصا وقتی خونم میاد تا کابین ...

وای خدا چه وحشتناکه 

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 

اگه به جای مادر شوهر ، خواهر شوهرت بود بهت میگفتم حساب کارو بده دستش ، ولی چون بزرگترن باید با سیاست رفتار کرد، سوالشو با سوال جواب بده مثلا میپرسه کی از خواب بیدار شدید بگو چطور ؟؟؟؟؟ 

انقد زیرکه که جلو شوهرم این کارارو نمیکنه چون شوهرم خ رکه فقط محبتای افراطیشو نشون شوهرم میده نه قصه ها و دخالتاش

مثلا میره کباب میخره به زور میفرسته خونه ما بابا ما نمیخوایم ولم کن من از بو کباب تو خونه بدم میاد زندگیم بو چربلی میگیره

سر وسایل خونم انقد نظر میده و من هی بهش میگم خوب اگه میخواین بریم برا شما بخریم ما سلیقمون اینه برا خونمون شما برا خونه خودت بخر

چرا اینو اینجا گذاشتی اونجا بود بهتر بود بعد اگه زورش برسه پامیشه جابجامیکنه کلا فک میکنه من دایه شوهرمم که باید مراقبت کنم ازش تروخشکش کنم

من یه چی بخرم شوهرم نخره اخم و تخم میکنه انگار من سهم شوهرمو خوردم! جلو شوهرمم بروز نمیده هروقت تنها گیرم بیاره تو ثانیه اینکارو میکنه 

اگه به جای مادر شوهر ، خواهر شوهرت بود بهت میگفتم حساب کارو بده دستش ، ولی چون بزرگترن باید با سیاست ...

امتحان کردم جواب میده وباز میپرسه یا تیکه میندازه که نگی مگه چقد مهمه من فقط چون نمیتونم کلامی بی احترامی کنم سواستفاده میکنه

یا یه جایی میخواد بره زنگ زنگ که شمام بیاین و ما میپیچونیم و ایشون میره پشت سرم میگه فلانی اجتماعی نیس ولی تو روم دختر گلم عشقم از زبونش نمیفته خ زبون بازه