2777
2789
عنوان

یعنی چی...عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 143 پست
مال شماهم درست بود

اره

آقا امام زمان عج برا سلامتی شما قرآن میخونم شما هم  درپیشگاه حق برا سلامتی فرزندم دعا کنید به موقع وسالم بدنیا بیاد. قطعا فرزندی که دعای ولی  عصر عج همراهشه هم سالمه هم زیبا.نینی سایتیای عزیز محتاج دعاتونم. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دمت گرم 

جدی میگم 5الی 6بار باز کردم فقط صبر اومد واز اختلاف دوری کنید انشالله درست گرفته باشم

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
جدی میگم 5الی 6بار باز کردم فقط صبر اومد واز اختلاف دوری کنید انشالله درست گرفته باشم

درسته عزیزم ،خدا حاجتتو براورده کنه 

آقا امام زمان عج برا سلامتی شما قرآن میخونم شما هم  درپیشگاه حق برا سلامتی فرزندم دعا کنید به موقع وسالم بدنیا بیاد. قطعا فرزندی که دعای ولی  عصر عج همراهشه هم سالمه هم زیبا.نینی سایتیای عزیز محتاج دعاتونم. 
خوب نیومد و آنها (دوزخیان) به اعضا بدن خود گویند چگونه از اعمال ما شهادت داده اید، آن اعضا جواب گوی ...

نیت کن یه بار هم من بگیرم

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
خوب نیومد قسم به آسمان که در آن راه های بسیار است شما مردم نادان در اختلاف سخن بازماندید.  آی ...

عزیز دلم برای منم میگیری..؟😍

الهی  و ربی من لی غیرک .. 😢😢                                           
خوب نیومد قسم به آسمان که در آن راه های بسیار است شما مردم نادان در اختلاف سخن بازماندید.  آی ...

اون استخاره ای که مامنبزرگ پانیذ گرفته برامو بخون یکم بهم ربط دارن با استخاره شما ،میشه شفافم کنید

خوب اومد خدا هم از شر و فتنه ی آن روز آنان را محفوظ داشته و به آنان روی خندان و دل شادمان عطا نمود. ...

واي چ قشنگ انشالله ممنونم عزيزم

خدا همه ارزوها رو براورده كن و مارو هم ب حاجتمون برسون ..
ببخشید یه کی میشه واسه دختر عمه ام بگیرین 

باشه نیت کن

ببینید سوره 14فرقان اومد

ایشان سعی کنند که توبه کنند وراه خدا رو در پیش بگیرند که حتما بهترین جایگاه رو برای خودش بدست میآورد که اونم بهشت اون دنیا وبهشت این دنیا

عزیز دلم برای منم میگیری..؟😍

این کار با شرط خوبه (اون شرط رو دیگه خودت بهتر میدونی)

اگر خواستید زنی را رها کرده و زنی دیگر به جای او اختیار کنید و مال بسیاری مهر او کرده اید البته نباید چیزی از مهر او را پس گیرید.

آیه ی ۲۰ سوره ی نساء