2777
2789
عنوان

یعنی چی...عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 143 پست
ممنووون عزیزدلم..❤❤

سوره3 فطرغمگین نباش 

انشالله همه چیز درست میشه فقط هیچ چیری از خدا تکذیب نکن ده بار باز کردم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عیزم  اگه وقت کردی برای منم بگیر لطفا

فاطمه مامان یاسمین وزهرا 

سوره عنکبوت آیه 7به شما سفارش شده در حق پدر ومادر خود نیکی کنید تا به حاجت خود برسید

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
سوره3 فطرغمگین نباش  انشالله همه چیز درست میشه فقط هیچ چیری از خدا تکذیب نکن ده بار باز کردم&n ...

ممنون عزیزدلم .. ببخشید که انقدر مزاحمت شدم .. پس یعنی درست میشه ولی اینکه چیزی رو از خدا تکذیب نکنم یعنی چی..؟

الهی  و ربی من لی غیرک .. 😢😢                                           
سوره3 فطرغمگین نباش  انشالله همه چیز درست میشه فقط هیچ چیری از خدا تکذیب نکن ده بار باز کردم&n ...

عزیزکم ۱۰ بار گرفتی همین اومد ..؟

عزیزکم ۱۰ بار گرفتی همین اومد ..؟

نه آیه ها تو این زمینه ها بودتکذیب کردن یعنی بعضی مواقع به بزرکی خدا یا به نعمت هایش رو شک بکنی یا نهی کنی باید به خداوند ایمان راسخ داشته باشی 

نه آیه ها تو این زمینه ها بودتکذیب کردن یعنی بعضی مواقع به بزرکی خدا یا به نعمت هایش رو شک بکنی یا ن ...

عزیززز دلم .. واقعا ممنونم و ببخش که اذیتت کردم ..‌❤❤❤❤❤

به امید خودش و اگه ذره ای لحظه ای شک کردم خدایا من و ببخش ..😔😔😔 من غیر از تو کسی و ندارم یا الله..