2777
2789
عنوان

یعنی چی...عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 143 پست
همانا ما پيغمبران خود را با ادله و معجزات فرستاديوم و بر ايشان كتاب و ميزا ن عدل نازل كرديم تا مردم ...

مال کیه ؟

میشه برای مستقل شدنمون یه صلوات بفرستین ؟  میشه برای ارامش دلم و خوشبختیم یه صلوات دیگه هم بفرستین 🤗🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب نیومد و آنجا بسیار بد منزلگهی است.  آیه ی ۱۰ سوره تغابن

یعنی باردار نیستم این ماه هم ؟

میشه برای مستقل شدنمون یه صلوات بفرستین ؟  میشه برای ارامش دلم و خوشبختیم یه صلوات دیگه هم بفرستین 🤗🤗
سوره 66الاسرا در حال که خطری ترا دربر گرفت یاد خدا کن که خدا ترا به ساحل سلامت رساند ناسپاس نباشید

چکار کنم دعا هام مونده دلم پیش شماهاست :دختر مهساراگه اشتباه نکرده باشم اسمت رو ......میگه در برابر هر ناملایمتی وخطر در زندگی فقط در خونه خدا برو که ترا از این خطرات وکمبودها نجات میده وترا به ساحل سلامتی میرسونه

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
سلام میشه برا منم باز کنید

دقیقا مثل استخاره مهسارجون

این کار با شرط خوبه (اون شرط رو دیگه خودت بهتر میدونی)

اگر خواستید زنی را رها کرده و زنی دیگر به جای او اختیار کنید و مال بسیاری مهر او کرده اید البته نباید چیزی از مهر او را پس گیرید.

آیه ی ۲۰ سوره ی نساء

دقیقا مثل استخاره مهسارجون این کار با شرط خوبه (اون شرط رو دیگه خودت بهتر میدونی) اگر خواستید زنی ...

ممنون. ولی من نفهمیدم چی شد. برا داداشم گرفتم هر کاری میکنیم زن نمی گیره همه چی هم داره

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
چکار کنم دعا هام مونده دلم پیش شماهاست :دختر مهساراگه اشتباه نکرده باشم اسمت رو ......میگه در برابر ...

اخه در خونه خودش رفتم .. کلی  دعا میکنم همیشه مخصوصا که الان محرمه التماسش کردم ..😢😢😢 خدایا تو که میدونی فقط فقط به تو پناه میارم همیشه میگم ای خدا من غیر از تو کسی و ندارم..😢😢

الهی  و ربی من لی غیرک .. 😢😢                                           
اخه در خونه خودش رفتم .. کلی  دعا میکنم همیشه مخصوصا که الان محرمه التماسش کردم ..😢😢😢 خدایا ...

اگه واقعا از ته ته ته دلت ایمان داشته باشی غیر از خودش کسی رو نداری مطمئن باش اجابت میشه.

من خیلی چیزا از خدا خواستم نداد. ولی یه چیزای که واقعا ته دلم دوست داشتم اتفاق بیفته ولی نشد

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
فکر می کنم منظور از مهر همینی باشه که شما میگی

عیزم  اگه وقت کردی برای منم بگیر لطفا

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
ممنون. ولی من نفهمیدم چی شد. برا داداشم گرفتم هر کاری میکنیم زن نمی گیره همه چی هم داره

یا برادرتان با کسی هست که تکلیفش رو مشخص نکرده یا نذری این وسط هست که باید ادا بشه

اخه در خونه خودش رفتم .. کلی  دعا میکنم همیشه مخصوصا که الان محرمه التماسش کردم ..😢😢😢 خدایا ...

مهسارجون صبر خدا زیاده اگه خیر باشه ومصلحت درست میشه منم وقت افطار برات دعا میکنم ......بزار یه بار دیگه برات قران باز کنم

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
یا برادرتان با کسی هست که تکلیفش رو مشخص نکرده یا نذری این وسط هست که باید ادا بشه

ممنون آره خودم نذر کردم براش. امیدوارم مشکلش حل بشه

مهسارجون صبر خدا زیاده اگه خیر باشه ومصلحت درست میشه منم وقت افطار برات دعا میکنم ......بزار یه بار ...

ممنووون عزیزدلم..❤❤

الهی  و ربی من لی غیرک .. 😢😢                                           
اگه واقعا از ته ته ته دلت ایمان داشته باشی غیر از خودش کسی رو نداری مطمئن باش اجابت میشه. من خیلی چ ...

ولی شد اشتباه شده