2777
2789
عنوان

یعنی چی...عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 143 پست
این کار با شرط خوبه (اون شرط رو دیگه خودت بهتر میدونی) اگر خواستید زنی را رها کرده و زنی دیگر به جا ...

ممنون گلم .. من یه عهدی کردم برای انجامش .. یعنی منطور از این شرط اون عهدمه یا همون کاری که گفتم در صورت شدنش انجام میدم..؟

الهی  و ربی من لی غیرک .. 😢😢                                           

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میشه واسع منم بگیرین لطفا 😢

نفسم:سوره14 توبه 

خداوند میگه اگه توبه کنی وخشم رو فرو نشانی به لطف ورحمت خدا باز میگردی 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
عزیزای من باز زبان روزه براتون قران باز کردم من برم دعاهای قبل از افطار رو بخونم وشماها رو دعا کنم ش ...

ممنون گلم.. روزت قبول 😍😍..  .. فقط نمیدونم معنی استخارم چی شد ..؟ فک کنم لیاقت ندارم ..😢

الهی  و ربی من لی غیرک .. 😢😢                                           
نفسم:سوره14 توبه  خداوند میگه اگه توبه کنی وخشم رو فرو نشانی به لطف ورحمت خدا باز میگردی

سلام. روزت قبول. هر وقت اومدی و وقت کردی واسه منم بگیر لطفا😘😘

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
ناامید نباش همه چیز درست میشه همانطور که خدازمین خشک رو با آب باران باطراوت میکند یا مرده ای رو زتده ...

برای منم بگیر لطفا 

نیت کردم

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
پشمام😐

چیییییییییی 😒

من همونیم ک این آخریا صدای خنده ی بچه ها آزارم میداد همونی ک اگ یه مادر رو میدید بچه بغلشه عصبی میشد همونیم ک تو چشای شوهرم نگاه میکردم ک ببینم شوهرم با دیدن بچه های بقیه چه حسی بهش دست میده  ک جنگ و جدال راه بندازم بگم منو طلاق بده برو زنی بگیر ک برات بچه بیاره  من همونیم ک این آخری ها دیگه برای بچه اشک نمیریختم همونی ک دیگه دعا نمیکرد برای مادر شدنش همونی ک فکر نمیکرد  یه روزی مادر بشه و خدای من همونیه ک سورپرایزم کرد تو عید ۹۷ بهم عیدی داد باردار شدم و پیشاپیش برام کادوی تولد فرستاده من متولد ۹ آذرم و فرشته ی کوچولوی من ۱۰ آذر مگه میشه بهتر از این من ب دستهای خدا خیره شدم معجزه شد همین نا امید نشین 😊😊😊😊😊
عزیزم‌ من برای خودم همیشه میگیرم برای خودمم جالب بود خیلی... چقدر خوشحالم برات استارتر😍😍😍

برای منم میگیری 

میشه برای مستقل شدنمون یه صلوات بفرستین ؟  میشه برای ارامش دلم و خوشبختیم یه صلوات دیگه هم بفرستین 🤗🤗

همانا ما پيغمبران خود را با ادله و معجزات فرستاديوم و بر ايشان كتاب و ميزا ن عدل نازل كرديم تا مردم به راستي و عدالت گرايند - آيه ي 25 سوره ي حديد - انجامش بده تركش مكن جزيي از خواسته و مقصود حاصل ميشويد انشاالله خوبست

عزیزای من باز زبان روزه براتون قران باز کردم من برم دعاهای قبل از افطار رو بخونم وشماها رو دعا کنم ش ...

برای منم دعا کن توروخداااا

میشه برای مستقل شدنمون یه صلوات بفرستین ؟  میشه برای ارامش دلم و خوشبختیم یه صلوات دیگه هم بفرستین 🤗🤗
خوب اومده در آن‌هنگام که زکریا (کرامت مریم را مشاهده کرد) عرض کرد پروردگارا مرا به لطف خویش فرزندان ...

سلام

میشه برا منم باز کنید

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم