نه خداروشکر با اونا مساله ندارم... بیشتر نزدیکای خودمم... دوست دارم بتونم به راحتی هرکسی رو که ازش م ...
ببین چیزای کوچیک واقعا ارزش فکر کردن نداره روحتو بزرگ کن این جز با تمرین و ممارست با هیچیه دیگه بدست نمیاد. باید هروقت چیزی اذیتت کرد اروم با خودت صحبت کنی تو ذهنت یا بنویسی رو برگه ک اصلا مهم نیست شاید اون آدم قصدی نداشته هی واسشون عذر بتراش بگو شاید گمبودی داشته ک اینطوری رفتار کرده شاید اوضاع اعصابش خوب نبوده و خیلی بهانه های دیگه اینجوری یواش یواش یاد میگیری بزرگ باشی و مثل خدا سریع و بی بهانه ببخشی
من قبلنا با شوهرم بحث میکردیم قهر میکردم وقتی ام میومد سمتم قیافه میگرفتم و تا درباره اون مسئله صحبت نمیکردیم ول کن نبودم. خداروشکر شوهرم نکته مثبتش اینه اصلا کینه ای نیست یعنی ب راحتی اب خوردن میبخشه،اینقدر بامن صحبت کرد از کلام خدا گفت گفت تمرین کردم ک الان تا قهر میکنیم میخوابیم فردا صبحش عادی برخوردم میکنم انگار هیجی نشده بعدم ک سر حرف باز میشه بعد از یکم همدیگرو میبوسیم و رسما اشتی میکنیم عین بچه ها . بنظر من گیر دادن ب رفتار ادما ک میتونه دلیلش خیلی چیزا باشه وسواس فکریه باید از خودمون دورش کنیم
ما یکسال عقد بودیم ولی شب و روز باهم بودیم چند ماهه عروسی کردیم میشه گفت از قبل عقد ک دوسال همدیگرو میشناختیم رومن از این لحاظ کار میکرد ولی من حرفاشو درک نمیکردم وقتی عقد کردیم بعد هفت هشت ماه اثرگزاری شرو شد. خودش میگه پیر شدم تا این اخلاقو درت ایجاد کنم😁