2777
2789
بخشیدن یعنی تو از اون شخص عاقل تر و آگاه تری. اول ب سختی میبخشیدم و این یعنی من شب و روز درگیر آدما ...

مرسی از راهنماییتون.. یعنی الان با خانواده همسرتون در ارتباط نیستی؟ دیگه اصلا به اون حرفایی که زدن فکر نمیکنی؟که همش ذهنت درگیر باشه..

من تا می بخشم چون به نفع خودمه و به این امید که خدا هم منو ببخشه

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی مجبور باشی باهاشون در ارتباط باشی چی؟

ببين اين ادما كه من ميگم هم واقعا طوري بود كه همه ميگفتن مجبوري ولي من كاملا حذفشون كردم 

فكر كن به نزديكي دختر خاله مثلا 

مرسی از راهنماییتون.. یعنی الان با خانواده همسرتون در ارتباط نیستی؟ دیگه اصلا به اون حرفایی که زدن ف ...

ما یکساله ازدواج کردیم از خواستگاری بمن تهمت ناموسی میزد و تنها دلیلش این بود ک بین مارو خراب کنه باهم ازدواج نکنیم میخواست خودش واسش دختر انتخاب کنه. یکسال عقد کردیم نگفت خرم ب چند مدام بد گفت بد کرد همسرم میگفت احترام تو احترامه منه نبردم خونشون و خونه ابجیاش تا رسما دعوتم کنن خونه مامانش ک رفتم بی احترامی کرد شوهرم اومد جوابشو بده باش بد برخورد کرد اونم سکوت کرد بعد پاشدیم رفتیم شوهرم گفت دیگه نمیخوام ارتباطی بین شما باشه من فقط رو حساب حکمی ک خدا واسم قرار داده مبنی بر احترام والدین میرم سر میزنم ..رو این حساب ن ارتباطی نیست .خدایشش من کاریش ندارم خودش مشکل داره حتی با پسرش

مرسی از راهنماییتون.. یعنی الان با خانواده همسرتون در ارتباط نیستی؟ دیگه اصلا به اون حرفایی که زدن ف ...

ن اصلا درگیر نیستم چون اصلا واسم مهم نیستن. ادمای بی فرهنگی هستن ک مهارت ارتباط اجتماعی و احترام متقابل رو ندارن واسه چی خودمو عذاب بدم

ببين اين ادما كه من ميگم هم واقعا طوري بود كه همه ميگفتن مجبوري ولي من كاملا حذفشون كردم  فكر ...

میدونی من بیشتر بحثم سر اینه که کسایی که باهاشون در ارتباطی رو چجوری باید ببخشی  که تو خودت نریزی چون من ادم رکی نیستم که جواب بدم مجبورم کوچیکترین حرفی رو تو خودم بریزم فرقی نمیکنه خواهرم باشه شوهرم باشه مادر شوهرم باشه و ....

میدونی من بیشتر بحثم سر اینه که کسایی که باهاشون در ارتباطی رو چجوری باید ببخشی  که تو خودت نری ...

به نظرم اولين قدم اينه كه اون ادمو متوجه كنين كه شمارو ناراحت كرده . بعدش راحت ميتونين ببخشين 

هرچقدر رك نباشين ميتونيد با ارامش با اون ادم صحبت كنين و حرفتونو بزنين

میدونی من بیشتر بحثم سر اینه که کسایی که باهاشون در ارتباطی رو چجوری باید ببخشی  که تو خودت نری ...

بنظر من اگر همون موقع محترمانه ج بدی دیگه بیای خونه هی بهش فکر نمیکنی. تجربه کردم میفهمم چی میگی.  اگر میبینی زندگی مشترکتو تحت تاثیر قرار میده سکوت کن و ب رابطه خودتو شوهرت فکر کن ک  اهمیت ب حرفای خاله زنکی دیگران واجبتره یا سرزنده نگه داشتن رابطه ات؟؟

به نظرم اولين قدم اينه كه اون ادمو متوجه كنين كه شمارو ناراحت كرده . بعدش راحت ميتونين ببخشين  ...

متوجه کردن اون ادم واسم سخته نمیدونم چجری با ارامش بگم ناراحت شدم و جملاتو کنار هم بچینم

به نظرم اولين قدم اينه كه اون ادمو متوجه كنين كه شمارو ناراحت كرده . بعدش راحت ميتونين ببخشين  ...

اصلا بعضیا عمدا میخوان ناراحتت کنن با حرفا و رفتارشون مقابل اینا سخته چیزی ک میگین رو عمل کردن پس باید بی تفاوت بود .. اگر خانواده خود ادم باشن سخته ولی زندگی کلاس درسه اتفاقات روزمره ادم رو قوی تر میگنه باید درس گرفت

مشکل تو خانواده شوهرن؟؟ مگه چقدر ارتباط داری ک اذیتت میکنه برخوردهاشون؟

نه خداروشکر با اونا مساله ندارم... بیشتر نزدیکای خودمم... دوست دارم بتونم به راحتی هرکسی رو که ازش میرنجم حتی یه چیز خیلی کوچیکو ببخششم فرقی نمیکنه خونواده خودم باشن یا شوهرم