2777
2789
متوجه کردن اون ادم واسم سخته نمیدونم چجری با ارامش بگم ناراحت شدم و جملاتو کنار هم بچینم

نامه واسش بنویس رودرو سختته .یا یه آدم خوب ، مصلح و با اخلاق و رازدار پیدا کن حرفاتو ب اون بگو بهش انتقال بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا بعضیا عمدا میخوان ناراحتت کنن با حرفا و رفتارشون مقابل اینا سخته چیزی ک میگین رو عمل کردن پس با ...

درسته اگر كسي عمدا بخواد ناراحت كنه 

ولي مثلا در كورد مادر معمولا اينجوري نيس

نه خداروشکر با اونا مساله ندارم... بیشتر نزدیکای خودمم... دوست دارم بتونم به راحتی هرکسی رو که ازش م ...

ببین چیزای کوچیک واقعا ارزش فکر کردن نداره روحتو بزرگ کن این جز با تمرین و ممارست با هیچیه دیگه بدست نمیاد. باید هروقت چیزی اذیتت کرد اروم با خودت صحبت کنی تو ذهنت یا بنویسی رو برگه ک اصلا مهم نیست شاید اون آدم قصدی نداشته هی واسشون عذر بتراش بگو شاید گمبودی داشته ک اینطوری رفتار کرده شاید اوضاع اعصابش خوب نبوده و خیلی بهانه های دیگه اینجوری یواش یواش یاد میگیری بزرگ باشی و مثل خدا سریع و بی بهانه ببخشی

هیچوقت نمیتونم ببخشم چیزایی که دلم شکسته شاید به روی طرف نیارم که هنوز نبخشیدمش ولی فراموش نمیگنم  و نمیبخشم 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
 ممنون بابت صحبتای قشنگتون خیلی بهم ارامش دادید    

من قبلنا با شوهرم بحث میکردیم قهر میکردم وقتی ام میومد سمتم قیافه میگرفتم و تا درباره اون مسئله صحبت نمیکردیم ول کن نبودم. خداروشکر شوهرم نکته مثبتش اینه اصلا کینه ای نیست یعنی ب راحتی اب خوردن میبخشه،اینقدر بامن صحبت کرد از کلام خدا گفت گفت تمرین کردم ک الان تا قهر میکنیم میخوابیم فردا صبحش عادی برخوردم میکنم انگار هیجی نشده بعدم ک سر حرف باز میشه بعد از یکم همدیگرو میبوسیم و رسما اشتی میکنیم عین بچه ها . بنظر من گیر دادن ب رفتار ادما ک میتونه دلیلش خیلی چیزا باشه وسواس فکریه باید از خودمون دورش کنیم

اصلا بعضیا عمدا میخوان ناراحتت کنن با حرفا و رفتارشون مقابل اینا سخته چیزی ک میگین رو عمل کردن پس با ...

یه وقتایی ممکنه رفتار ادما باهامون بد نباشه ولی ما بد برداشت کنیم برداشت ها متفاوته

ممکنه ما فکر کنیم فلانی عمداً میخواد مارو ناراحت کنه درحالیکه اون اصلاً ممکنه متوجه نباشه که رفتارش باعث ناراحتی مامیشه 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
یه وقتایی ممکنه رفتار ادما باهامون بد نباشه ولی ما بد برداشت کنیم برداشت ها متفاوته ممکنه ما فکر ...

دقیقا اصلا من میگم عمدی باشه یا نباشه بهترین روش اینه سخت گیر نباشیم مث خدا ک زود میبخشه ماهم سعی کنیم ببخشیم

ن اصلا درگیر نیستم چون اصلا واسم مهم نیستن. ادمای بی فرهنگی هستن ک مهارت ارتباط اجتماعی و احترام متق ...

چطور میتونی اینقدر راحت کناربیای ببخشی😢من واقعا سختمه تا ماه ها فکرمیکنم همینکه میبینمشون یادم میاد کاراشون

خدایا مرسی هرچیو خواستم بهترینشو بهم دادی😍❤
بعد چه مدت از ازدواجتون اینجوری تغییر کردید؟

ما یکسال عقد بودیم ولی شب و روز باهم بودیم چند ماهه عروسی کردیم میشه گفت از قبل عقد ک دوسال همدیگرو میشناختیم رومن از این لحاظ کار میکرد ولی من حرفاشو درک نمیکردم وقتی عقد کردیم بعد هفت هشت ماه اثرگزاری شرو شد. خودش میگه پیر شدم تا این اخلاقو درت ایجاد کنم😁