2777
2789
عنوان

سوال خصوصی😳

| مشاهده متن کامل بحث + 22330 بازدید | 127 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی ما برا گرفتن گواهی حتما میریم حتما حتما  ممیدونی خونواده دوماد نمیگن که باید بری نه، عر ...

حرفتو قبول دارم اما من بعد از یکی دوبار رابطه چون موفق نشده بودیم رفتم دکتر ببینم پردم مشکل داره یا ن

ک دکتر گف پردت مشکلی نداره و حلقویه و توضیح دیگه ای نداد

الان با خودم فکر میکردم اومدیم و مشکل من حل شد و درد نداشتم

پس فردا اگه یهو شوهرم برگشت گفت حلقوی بودی ممکنه قبلنم رابطه برقرار کرده بودی چی😶

برا همین میگم کاش قبل رابطه گواهی میگرفتم 

شوهرم مرد خوبیه و هیچوقت اینو نمیگه مطمعنم.اما خب اینا همش فکرای خودمه 

دلم نمیخواد شوهرم حتی ته دلش یذره هم یجوری باشه

😑بعله علم جایی پیشرفت کرده که بچه یکی دیگه رو میزارن تو شکمت من درکل جنین‌اهدایی نمیخوام و خواستار ...

عزیزم حتما نباید جنین اهدایی باشه ها میتونن تخمک شما واز اسپرمهای سالم همسرتون بردارن ولقاح انجام بدن 

چون شما تخمکت سالمه ومشکلی نیستش حالا یا تعداد اسپرم شوهرتون کمه ویا اینکه تعداد اسپرم سالمشون خیای کمه که برید مرکز رویان حتما این کارو براتون انجام مبده

۲۰سال بدون بچه سر کنم دیگه سنم بالابره شانس بجه دارشدنم کم شه اصلا من فوقش صب کنم ۴سال

پس خدا كنه تو اين ٤ سال به نتيجه برسي،حالا به خدا نمي خوام بهت پز بدم فقط من الان با خودم گفتم كاش الان شوهر من عقيم بود همش استرس بارداري دارم،نمي دونم چرا خدا همه چي رو بين بنده هاش درست تقسيم نكرده

عزیزم حتما نباید جنین اهدایی باشه ها میتونن تخمک شما واز اسپرمهای سالم همسرتون بردارن ولقاح انجام بد ...

رویان که باس خدا ماه منتطر بمونیم و بعدشم من جنوبم و سومن ۱۵میلیون میشه هردفعه میکروش من بخدام برم اونجا تو این وضع اقتصادی چجوری قسطامونو بدیم چجوری زندگی بچرخونیم نمیشه اصلا باید دولتی اقدام کنیم

پس خدا كنه تو اين ٤ سال به نتيجه برسي،حالا به خدا نمي خوام بهت پز بدم فقط من الان با خودم گفتم كاش ا ...

خدانکنه عزیزم اینقد افسرده میشی من دو مدرسه مث مرده متحرک بودم از بس فکرم درگیر بود