2777
2789
عنوان

سوال خصوصی😳

| مشاهده متن کامل بحث + 22330 بازدید | 127 پست
🤞😑موافقم من و شوهرم همو خیای دوس داریم خوب ولی وقتی من فهمیدم اون نمیتونه بچه دارشه خیلی ازش سرد ش ...

عزيزم مگه نمي گن ديگه معقوله نازايي ديگه معنايي نداره؟يعني انقدر علم پيشرفت كرده كه همه مي تونن بچه دار بشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امثال بعضي ها كه دم از حريم و حيّا ميزنن باعث ميشه اينقدر بار دانش زنان و دخترانمون در مورد بدنشون ك ...

دقیقا

من ی تاپیک زدم خدای من شاهده ک قصدم تعریف خاطرات و این چیزا نبود فقط ب ی مشکلی برخوردم ک میخواستم ببینم کیا مشکل منو داشتن

دلم میخواد ببینم اونجایی ک دارن از اتفاقات شب جمعشون برا دوست و رفیق و همسایه با چ ولعی تعریف میکنن کسی هس بزنه تو دهنشون یا ن

پس چرااجباری نمیکنن ک طرفین متوجه بشن میتونن بچه داربشن یان؟اینجوری جلوی کلی ازمشکلات وطلاق گرفته می ...

چون هزينه داره ،مثل آزمايش إيدز و سفليس كه اجباري نيست چون هزينه بالايي داره و بيشتريا زير بارش نميرن شما دل بخواه خودتون ميتونيد درخواست آزمايش بديد

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
نه‌میگم‌کاش میشد اینم نشون میداد ان شاءالله ک بشیم خود ارصایی هم‌فکنم زمان مشخص داره اگه تو همون م ...

اهافک کردم میشه😊😊کاش میشد.ان شالله خدابحق همین شباهمه اونایی ک بچه ندارن بهشون بده مخصوصاشماونی نی سایتی ها😍😍😘😘😘

عزيزم مگه نمي گن ديگه معقوله نازايي ديگه معنايي نداره؟يعني انقدر علم پيشرفت كرده كه همه مي تونن بچه ...

😑بعله علم جایی پیشرفت کرده که بچه یکی دیگه رو میزارن تو شکمت

من درکل جنین‌اهدایی نمیخوام و خواستارش نیستم چون نه از منه و نه از شوهرم

بعدشم تو این وصعیت اقتصادی خراب من هربار ۱۵ ۱۶ میلیون باس بدم به کاشت جنین و غیره پولشو از کجا بیارم‌درکل  قرارمون با شوهرم اینه تا جایی ک شد زور بزنیم اگه نشد جدا میسیم

چون هزينه داره ،مثل آزمايش إيدز و سفليس كه اجباري نيست چون هزينه بالايي داره و بيشتريا زير بارش نمير ...

من کلاهیچی ازاین چیزابلدنیستم😄😄پس بنظرتون قبل ازدواج کدوم آزمایشالازمه حتماانجام بشه؟

من دکتر رفتم فقط گفت حلقویه برا گواهی هم نرفتم  نگفت خونریزی داره یا ن

میدونی ما برا گرفتن گواهی حتما میریم حتما حتما 

ممیدونی خونواده دوماد نمیگن که باید بری نه، عروس به خواست خودش میره و این گواهی رو میگیره و قرار هم نیست به کسی نشون بده دست خودش یا مادرش می مونه اینم فقط ی دلیل داره ی وقت اگه خونواده دوماد یا خودش حرفی زدن اونو میزنی تو دهنشون!

وگرنه هیچ دلیلی نداره برای گرفتنش کلا به نظر من گرفتن گواهی سلامت پرده خوبه و عقلانی،

مردها هزارجور هستن هزار مدل برخورد دارن هر آن ممکن یچیز بگن، حالا ضرر که نداره ی گواهی بگیر دست خودت باشه 

من کلاهیچی ازاین چیزابلدنیستم😄😄پس بنظرتون قبل ازدواج کدوم آزمایشالازمه حتماانجام بشه؟

حتمان آزمايشهاي بيماريهاي مقاربتي يا std هارو بگو براتون انجام بدن يه سري آزمايش هم كه إجباريه و در هر صورت انجام ميدن ولي براي اسپرم آقا ميتونيد اونم درخواست بديد 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك