2777
2789
عنوان

سوال خصوصی😳

| مشاهده متن کامل بحث + 22330 بازدید | 127 پست

اقوام ما خانواده دختر خودشون برگه ميگيرن وگرنه اجازه نميدن دختر با پسر خلوت كنه كه پسر يهو كارشو كنه بعدا بزنه زيرش بگه كي بود كي بود من نبودم

و علت دومشم اينه كه دختر از نوعش باخبر باشه شوكه نشه 

میگن اصلا هیچ خونی دیده نمیشه ولی یه راههایی هست که ماماها بلدن برای خونواده های تعصبی متحجر که فقط ...

ن من نمیخوام گواهی بگیرم 

بعد ازدواج بخاطر درد زیاد توی رابطه رفتم دکتر گفت حلقویه شوهرم بهم اعتماد داره اما بحث اینه ک میترسم عادی نباشم و همیشه همراه درد باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تند تند براش تایپ کردم یه کلمه اشتباه شد  مهم اینه مثه خیلیامشت ولگد براش نفرستادم و منظور را ...

واى ول كن بابا عزيزم يك عده اينجا خودشون رو با معلم اشتباه گرفتن كه بشين غلط املايى يا اشتباه كلمه كسى رو بگيرن كه مثال بخوان بگن خيلى حاليشونه😒😒😒😒

🤞😑موافقم من و شوهرم همو خیای دوس داریم خوب ولی وقتی من فهمیدم اون نمیتونه بچه دارشه خیلی ازش سرد ش ...

اا؟ایشالله ک میشین😍😍😍مگه گواهی میگه طرف دراینده بچه دارمیشه یان؟ببخشیداگه طرف خودارضاییم کرده باشه نشون میده؟

واى ول كن بابا عزيزم يك عده اينجا خودشون رو با معلم اشتباه گرفتن كه بشين غلط املايى يا اشتباه كلمه ك ...

شما حاليته عزيزم كافيه ما هيچي حاليمون نيست 💐💐💐

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
اا؟ایشالله ک میشین😍😍😍مگه گواهی میگه طرف دراینده بچه دارمیشه یان؟ببخشیداگه طرف خودارضاییم کرده باش ...

نه ميتونه آزمايش اسپرم بده و خودارضايي هم هيچ كجا معلوم نميشه

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
نع تو يكى حاليته كه گير دادى برو بابا 

😂😂😂😂👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

اینو باش تازه دکتر میگفت بیا با جراحی بازش کنم . پوستش سفت بود پاره نمیشد به راحتی

عزیزم بعد ده روز و بقول خودتون فروریختنش بازم تو رابطه درد داشتین و یا هنوزم دارین؟؟

ن من نمیخوام گواهی بگیرم  بعد ازدواج بخاطر درد زیاد توی رابطه رفتم دکتر گفت حلقویه شوهرم بهم ا ...

نه اولین رابطه هاهمراه درد هست بعدا کم کم خوب میشه ودیگه اینکه شاید شما نیاز به روان کننده( ژل لوبریکانت) داشته باشی

نه ميتونه آزمايش اسپرم بده و خودارضايي هم هيچ كجا معلوم نميشه

پس چرااجباری نمیکنن ک طرفین متوجه بشن میتونن بچه داربشن یان؟اینجوری جلوی کلی ازمشکلات وطلاق گرفته میشه

خدایی من بودم با این هانواده وصلت نمیکردم

انصافا همشون خوبن و کارای مادرشونو تایید نمیکنن اما چیکار کنن تف سربالاس نمیشه کنارش بزارن که . اون اولین و آخرین دخالتش تو زندگیم بود همین کارش باعث شد دیگه بزرگ ندونمش البته مامانمم جواب کارشو بعد از اینکه برگرو داد دستش داد به تته پته افتاد

این نیز میگذرد 
اا؟ایشالله ک میشین😍😍😍مگه گواهی میگه طرف دراینده بچه دارمیشه یان؟ببخشیداگه طرف خودارضاییم کرده باش ...

نه‌میگم‌کاش میشد اینم نشون میداد

ان شاءالله ک بشیم

خود ارصایی هم‌فکنم زمان مشخص داره اگه تو همون محدوده زمانی ازمایش بگیرن فکنم نشون بده