sheytoooonak مدیر عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 4090 عنوان سوال خصوصی😳 | مشاهده متن کامل بحث + 22330 بازدید | 127 پست سلام عذر میخوام از سوالم اما اگه جواب درست بدین و تاپیک منحرف نشه ممنون میشممیخواستم بدونم اونایی ک پردشون حلقوی بوده دفعه اول دردش چجوری بوده و خون دیدن یا نه؟؟قبلش گواهی سلامت داشتین؟؟؟واکنش همسرتون چی بوده؟؟ 1397/06/26 | 02:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کنجد عضویت: 1395/11/24 تعداد پست: 139 اقوام ما خانواده دختر خودشون برگه ميگيرن وگرنه اجازه نميدن دختر با پسر خلوت كنه كه پسر يهو كارشو كنه بعدا بزنه زيرش بگه كي بود كي بود من نبودم و علت دومشم اينه كه دختر از نوعش باخبر باشه شوكه نشه
sheytoooonak مدیر استارتر عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 4090 میگن اصلا هیچ خونی دیده نمیشه ولی یه راههایی هست که ماماها بلدن برای خونواده های تعصبی متحجر که فقط ... ن من نمیخوام گواهی بگیرم بعد ازدواج بخاطر درد زیاد توی رابطه رفتم دکتر گفت حلقویه شوهرم بهم اعتماد داره اما بحث اینه ک میترسم عادی نباشم و همیشه همراه درد باشه
مریمmc عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 5888 خداروشکر شوهرمنم عین همسر شما همه شیطونیاش رو کرده الان خسته از جوونی کردن ها اومده سر زندگی واقعا خ ... فداتشم گلم مرسی همچین شما😙😙😙
sib عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 9119 تند تند براش تایپ کردم یه کلمه اشتباه شد مهم اینه مثه خیلیامشت ولگد براش نفرستادم و منظور را ... واى ول كن بابا عزيزم يك عده اينجا خودشون رو با معلم اشتباه گرفتن كه بشين غلط املايى يا اشتباه كلمه كسى رو بگيرن كه مثال بخوان بگن خيلى حاليشونه😒😒😒😒
dead عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 759 🤞😑موافقم من و شوهرم همو خیای دوس داریم خوب ولی وقتی من فهمیدم اون نمیتونه بچه دارشه خیلی ازش سرد ش ... اا؟ایشالله ک میشین😍😍😍مگه گواهی میگه طرف دراینده بچه دارمیشه یان؟ببخشیداگه طرف خودارضاییم کرده باشه نشون میده؟
sheytoooonak مدیر استارتر عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 4090 بعد ازدواج تا سه چهار ماه تو رابطه درد هست بعد عادی میشه مرسی عزیزم کمک بزرگی کردی
shabnam60 عضویت: 1396/03/20 تعداد پست: 11929 واى ول كن بابا عزيزم يك عده اينجا خودشون رو با معلم اشتباه گرفتن كه بشين غلط املايى يا اشتباه كلمه ك ... شما حاليته عزيزم كافيه ما هيچي حاليمون نيست 💐💐💐 خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
shabnam60 عضویت: 1396/03/20 تعداد پست: 11929 اا؟ایشالله ک میشین😍😍😍مگه گواهی میگه طرف دراینده بچه دارمیشه یان؟ببخشیداگه طرف خودارضاییم کرده باش ... نه ميتونه آزمايش اسپرم بده و خودارضايي هم هيچ كجا معلوم نميشه خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
shabnam60 عضویت: 1396/03/20 تعداد پست: 11929 نع تو يكى حاليته كه گير دادى برو بابا 😂😂😂😂👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
sheytoooonak مدیر استارتر عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 4090 اینو باش تازه دکتر میگفت بیا با جراحی بازش کنم . پوستش سفت بود پاره نمیشد به راحتی عزیزم بعد ده روز و بقول خودتون فروریختنش بازم تو رابطه درد داشتین و یا هنوزم دارین؟؟
panipan عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 5072 ن من نمیخوام گواهی بگیرم بعد ازدواج بخاطر درد زیاد توی رابطه رفتم دکتر گفت حلقویه شوهرم بهم ا ... نه اولین رابطه هاهمراه درد هست بعدا کم کم خوب میشه ودیگه اینکه شاید شما نیاز به روان کننده( ژل لوبریکانت) داشته باشی
dead عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 759 نه ميتونه آزمايش اسپرم بده و خودارضايي هم هيچ كجا معلوم نميشه پس چرااجباری نمیکنن ک طرفین متوجه بشن میتونن بچه داربشن یان؟اینجوری جلوی کلی ازمشکلات وطلاق گرفته میشه
نژلا67 عضویت: 1396/12/10 تعداد پست: 3341 خدایی من بودم با این هانواده وصلت نمیکردم انصافا همشون خوبن و کارای مادرشونو تایید نمیکنن اما چیکار کنن تف سربالاس نمیشه کنارش بزارن که . اون اولین و آخرین دخالتش تو زندگیم بود همین کارش باعث شد دیگه بزرگ ندونمش البته مامانمم جواب کارشو بعد از اینکه برگرو داد دستش داد به تته پته افتاد این نیز میگذرد
مریمmc عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 5888 اا؟ایشالله ک میشین😍😍😍مگه گواهی میگه طرف دراینده بچه دارمیشه یان؟ببخشیداگه طرف خودارضاییم کرده باش ... نهمیگمکاش میشد اینم نشون میدادان شاءالله ک بشیمخود ارصایی همفکنم زمان مشخص داره اگه تو همون محدوده زمانی ازمایش بگیرن فکنم نشون بده