2777
2789
عنوان

سوال خصوصی😳

| مشاهده متن کامل بحث + 22330 بازدید | 127 پست
بله فک نمیکنم سوال بدی پرسیده باشم حتما مشکل داشتم ک پرسیدم

خون نیومد( در حد یکی و دوقطره خیییییلی کم)  و همسرمم  مشکلی نداشت با این قضیه 

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از نظر پزشکی بهت میگم پرده حلقوی درد در رابطه وجود داره اما با ژل لوبریکانت میتونی درد رو کمتر کنی... احتمال دیدن خون دراین نوع پرده کم هست اما احتمال پاره شدن پرده هم وجود داره... گرفتن گواهی سلامت به نفع چنین افرادی است ک همسرشان را از قبل از نوع پردشون مطلع کنن... 

نه اتفاق بدی انشاا...نمیافته ولی ضرر که نداره برو پیش یه ماما اون بهتر بهت مشاوره میده  یادمه ...

امروز رفتم دکتر گف پردت حلقوی ارتجاعیه 

همسرت کلا باید قید خون دیدنو بزنه

اگه حساسه بگو بیاد من باهاش صحبت کنم

امروز رفتم دکتر گف پردت حلقوی ارتجاعیه  همسرت کلا باید قید خون دیدنو بزنه اگه حساسه بگو بیاد ...

بله همینطوره شما باید اطلاعات همسرت را بالا ببری واگه در حد دو سه بار رابطه داشتی میتونی برای خودت و اطمینان قلبیت بری پزشکی قانونی اونجا بهت برگه سلامت میدن ( من قبل از اولین ارتباط فقط برای خودم بدون اینکه همسذم بخواد یا خانوادش بخوان رفتم برگه گرفتم .مملکتمون بی در وپیکرِ و قانون نداره که میترسیدم نکنه فردا روز بزنه تو صورتم که فلان بود بسار بود والا از جنگ روانیش میترسیدم.خداییش شوهرم خیلی مرد فهمیده ایی بودش واصلا هم تو این 14 سال کلمه ایی در این مورد حرف نزده. ولی خب عقل حکم میکنه آدم هوای کار خودسو داشته باشه

شما هم اگه خیلی حساسی میتونی بری برگه سلامتتو بگیری و برا خودت نگهش داری

من از نظر پزشکی بهت میگم پرده حلقوی درد در رابطه وجود داره اما با ژل لوبریکانت میتونی درد رو کمتر کن ...

بله حتی افرادی که تو بارداری رابطه ایی ندارن وزایمانشون سزارین هست بعد زایمان تو اولین رابطه ها مجددا همون دردهای اوایل ازدواج را خواهند داشت وگاها حتی بعد پریودها هم یکی دوبار اول همینطوره

من دکتر نرفتم الان تو کفش موندم چ مدلی بوده...

ما اولین بار خب درد داشتم ولی اصلا نفهمیدم کجا هس پرده

همه میگفتن یه چیزیه ک حس میکنی ولی نه من نه سوخرم هیچی نفهمیدیم یهو ب خودمون اومدیم دیدیم عه دیگه راهی نیس!

تماس ک قط شد منم اصلا دیگه درد نداشتم خون هم اصلا ندیدم بعد دو سه دقیقه یه خونابه ی خییییییییلیییییی کم و کمرنگ اصا یه چیز محوی فقط اومد(خدا رو شکر اومد قیافه شوهرم تا قبلش داغون بود!!)

حالا با این تفاسیر ب نظرتون چ نوعی بوده؟

اصلا کجا بوده ک من نفهمیدم؟

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤
من دکتر نرفتم الان تو کفش موندم چ مدلی بوده... ما اولین بار خب درد داشتم ولی اصلا نفهمیدم کجا هس پر ...

نمیدونم والا شاید معمولی بوده شایدم حلقوی غیر قابل اتساع

جاشم ک فکر میکنم توی یکی دوسانت اوله