2777
2789
عنوان

سوال خصوصی😳

| مشاهده متن کامل بحث + 22330 بازدید | 127 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حرفتو قبول دارم اما من بعد از یکی دوبار رابطه چون موفق نشده بودیم رفتم دکتر ببینم پردم مشکل داره یا ...

نه اتفاق بدی انشاا...نمیافته ولی ضرر که نداره برو پیش یه ماما اون بهتر بهت مشاوره میده 

یادمه دوستم پردش حلقوی ارتجاعی بودش وتو دوره نامزدی با نامزدش رابطه نصفه نیمه برقرار کرده بود اون موقع نمیدونست پردش ارتجاعیه و فکر میکرد دخول کامل نبوده وبرا همین خون ندیده خیلی میترسید که اگه نامزدیش بهم بخوره چی من باهاش رفتم دکتر و دکتر اونجا بهش گفت که مدل پردش ارتجاعیه واحتمالش خیلی ضعیفه که خون ببینه ولی بهش گفت یه راههای هست که اگه فکر میکنه برا همسرش دیدن خون خیلی مهمه نیتونه یک روز قبل عروسبش بره پیشش تا کمکش کنه والا بعدش دیگه روم نشد ازش بپرسم که قبل عروسیش رفت دکتر یا نه. و خون دیدش یا نه

حرفتو قبول دارم اما من بعد از یکی دوبار رابطه چون موفق نشده بودیم رفتم دکتر ببینم پردم مشکل داره یا ...

اشکال نداره عزیزم دیگه چیزیه که پیش اومده 

فک کنم بتونی از طریق پزشکی قانونی اقدام کنی قشنگ میتونن تشخیص بدن حدودا چه وقت پیش رابطه داشتی و چقدر رابطه داشتی شما میگی بعد دوبار رفتی دکتر، کسی که مدت زیادی رابطه داشته یا از قبل برا پزشک قانونی تشخیص ش کار سختی نیست با کسی که دو سه بار رابطه داشته!

البته اگه خیلی برات مهمه که پیگیری کنی ، حالا خواستی به نظرم برو ی سوال بپرس، اگرم نه که به نظرم به چیزای منفی فک نکن ایشالا هیچوقت این حرفا بینتون پیش نمیاد!

شاید بشه از اونجا گواهیی چیزی گرفت

رویان که باس خدا ماه منتطر بمونیم و بعدشم من جنوبم و سومن ۱۵میلیون میشه هردفعه میکروش من بخدام برم ا ...

خب شما که رحمت مشکل نداره عزیزم اگه همسرتو دوست داری یه وامم رو واماتون بگیرید وبرا بچه دار شدن اقدام کنید شما رحمتون بچه را نگه میداره

زن برادر منم مشکل داشت و تعداد تخمک هسته دارش خیلی ناچیز بودش واحتمال آزاد شدن تخمک سالم کم بود رفتن مرکز رویان اونجا از تخمکهای سالم زن برادرم برداشتن وبا اسپرم برادرم تو محیط آزمایشگاهی لقاح دادن. الان یه دختر 1 ساله دارن .فکر کنم هزینشونم 12 میلیون شد که به قول شما با آزمایشها وویزیتهای دکترش حدود همون 14 میلیون شدش ولی به نظرم ارزششو داشت چون عاشق هم بودن و خود زن برادرم به خاطر علاقه زیاد برادرم به بچه گیر داده بود که باید زندگیشون با هم را تموم کنن که خدا کمک کرد وتونستن بچه دار شن

بعضیا خون میاد بعد چند بار رابطه بعضیا نمیاد واسه اینکه دهن شوهر بسته بشه برو دکتر زنان نامه ببر سرکوفت نمیشنوی انقد دخترا هی گفتن حلقوی هستیم مردا دیکه باور نمیکنن

عزیزم بعد ده روز و بقول خودتون فروریختنش بازم تو رابطه درد داشتین و یا هنوزم دارین؟؟

از این متنت متوجه شدم که فکر میکنی پرده بکارت یه چیزی مثل پرده خونه است که با رابطه کامل کنار بره اینجوری نیست با رابطه پرده از یه جاهایی دچار پارگی میشه مثلا یه کاغذو لوله بگیر دستت از موقعیت ساعت سه یه کوچولو پاره اش کنی اونطور حالتی میشه

میشه با ژل بی حسی درد کمتری داشته باشی ولی به مرور عادی میشه و درد نداره

اونایی ک درد زیاده با جراحی و اینا باید برداشت؟؟و اینکه تمام دفعات رابطه درد داره یا فقط دفعه اول؟؟

دکتر مدلشو با میزان دردشو میگه 

دردشم اونطور نیست که نشه تحمل کرد اصلا جای ترس نداره

از این متنت متوجه شدم که فکر میکنی پرده بکارت یه چیزی مثل پرده خونه است که با رابطه کامل کنار بره ای ...

ولی ژل اونجورا دردشو نمیبره.من که خیلی درد داشتم خدارو شکر تموم شد

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜