2777
2789
عنوان

سوال خصوصی😳

| مشاهده متن کامل بحث + 22330 بازدید | 127 پست
بيا عشقم خصوصي بگو اگه روت نميشه

نع دیگه همین جا می گم

من خیلی از شما خوشم می یاد نمی دونم تو همه تاپیکا هستی

دوست دارم😘😘😘😘

اخییییش راحت شدم😁😁😁😁

خدایا ،ای کاش انقدر اب داشتم تا اتش جهنمت را با ان خاموش می کردم،و انقدر اتش داشتم که بهشت را با ان به اتش می کشیدم،تابندگانت تو را فقط به خاطر خودت دوست بدارند نه به خاطر بهشت و جهنمت🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😚😚😚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش من مجردم تا حالا درگیر این جریانات نبودم  ولی شنیدم نوع پرده هم خیلی ارثی هستش، فک نمیکن ...

من دکتر رفتم فقط گفت حلقویه برا گواهی هم نرفتم 

نگفت خونریزی داره یا ن

امثال بعضي ها كه دم از حريم و حيّا ميزنن باعث ميشه اينقدر بار دانش زنان و دخترانمون در مورد بدنشون كم باشه يا اصلان ندونن 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
غلط إملائي نيست دوستم مثل اينكه بجاي دهن بگيد معده غلط علمي هست 

تند تند براش تایپ کردم یه کلمه اشتباه شد 

مهم اینه مثه خیلیامشت ولگد براش نفرستادم و منظور را بهش رسوندم

دکتر میگه درد داره یا نداره برا بعضیا درد کم با چند قطره خون برا بعضیا درد زیاد

اونایی ک درد زیاده با جراحی و اینا باید برداشت؟؟و اینکه تمام دفعات رابطه درد داره یا فقط دفعه اول؟؟

نع دیگه همین جا می گم من خیلی از شما خوشم می یاد نمی دونم تو همه تاپیکا هستی دوست دارم😘😘😘😘 اخ ...

واي مرسي فداتشمممم😍😍😍😍 منم عاشق شوخ طبعي شما شدم تو اون تاپيكي كه راجب پست من بود ساعت ٥ صبح

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
اره اگه اینجوری باشه اقایون هم برن گواهی سلامت بگیرن😤😤

🤞😑موافقم من و شوهرم همو خیای دوس داریم خوب ولی وقتی من فهمیدم اون نمیتونه بچه دارشه خیلی ازش سرد شدم 

ازشم پرسیدم‌اگه من جاتو بودم تو ازم سرد نمیشدی بعد کلی فکر گفت تلاشمونو تا اخرین لحطه میکردیم ولی اگه جواب نمیداد جدا میشدم ازت منم گفتم مطمئن باش منم همینطورم 

اگه همون اول از عاقایون هم گواهی میگرفتن کار خیلیا به اینجاها نمیکشید مث من و شوهرم و صدتا دیه

من درکل شوهری میخواستم که دنیا دیده باشه ینی برامم مهم نبود قبل من رابطه داشته رفته اینور اونور شوهر ...

خداروشکر شوهرمنم عین همسر شما همه شیطونیاش رو کرده الان خسته از جوونی کردن ها اومده سر زندگی واقعا خداروشکر امید وارم شماهم همیشه خوش و خوشبخت باشی عزیزم💕

تو مثل راز پاییزی🍁و من رنگ زمستانم❄چگونه دل اسیرت شد قسم بر شب 🌛نمیدانم💓
اونایی ک درد زیاده با جراحی و اینا باید برداشت؟؟و اینکه تمام دفعات رابطه درد داره یا فقط دفعه اول؟؟

اونها كلان مدل هايمن يا پرده بكارتشون فرق داره با شما براي بعضي ها بسته است و فقط سوراخ ريزي براي خروج خون قاعدگي وجود داره و بسيار ضخيم اونها نياز به جراحي دارن

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
واي مرسي فداتشمممم😍😍😍😍 منم عاشق شوخ طبعي شما شدم تو اون تاپيكي كه راجب پست من بود ساعت ٥ صبح

ممنونم😍😍😍

همه دوستامم بهم می گن خیلی شوخ طبعم 😁😁😁😁

خدایا ،ای کاش انقدر اب داشتم تا اتش جهنمت را با ان خاموش می کردم،و انقدر اتش داشتم که بهشت را با ان به اتش می کشیدم،تابندگانت تو را فقط به خاطر خودت دوست بدارند نه به خاطر بهشت و جهنمت🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😚😚😚