2777
2789
عنوان

منتظرم شوهرم بیاد خفش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 47 پست

من اگه براي خواهرم كنار مي ذاشتم شوهرم مي گفت زياده كمش كن حتما بهم برمي خورد اين يعني توهين به شعور طرف مقابل كه تو تشخيص نميدي من بايد بهت بگم چكار كن!هر كس خودش با رفتارش نشون ميده چطور باهاش رفتار شه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهت حق میدم ولی یه جوری رفتارکردی که شوهرت فکرمیکنه خسیسی یا گشنه  وحسودی بخاطر همین ازت قا ...

من اصلا خسیس نیستم به خاطر رفتارهای بد خواهرشوهرم دلم نمیخواس یه جعبه پر بکیره

آرزوم اینه نی نی بیارم شوهرم روسینش بخوابوندش  

نه حقی نداری. مال همسرته به هر کی بخواد میده. دیگه هم بنظرم درباره نحوه خرج کردنش یا بخشیدن چیزی اظهار نظر نکن. البته ببخشیدا

مجردم.  باردار نیستم. سینگلم . پریگننت نیستم. نات گیلیلیلی. نات نی نی. تیکر ایز فور ودینگ   

لابد دیده توی خونه خودش اندازه چند کیلو خیار قدرت تصمیمگیری نداره گفته بذار پنهانکاری کنم. 

آخه خیار چیه دختر خوب؟ 

تو این چیزا به شوهرت میدون بده تا جاهای مهم تر به تصمیمت احترام بذاره. 

وقتی می گه بذارم برای خواهرم بگو بذار عزیزم. حواست باشه خوباشو براش کنار بذاری. 

بعدم که دیدی زیاده نیشگونش بگیر بگو معلومه زمستون همش می خوای بری خونه خواهرجونت خیارشور بخوری ها. بعدم هار هار بخند و خوش باش. 

اینطوری یه نیسان انرژی مثبت می ریزی تو دامن همسرت. خرجشم خیلی کمه. اندازه دو سه کیلو خیار. آخرشم کار به پنهانکاری و دلخوری نمی رسه.

نه حقی نداری. مال همسرته به هر کی بخواد میده. دیگه هم بنظرم درباره نحوه خرج کردنش یا بخشیدن چیزی اظه ...

من همسرشم ، چطور میگی حق ندارم

منم ناراحت میشدم واقعیتش...چون همه‌چی ب خانوادش میخره ولی من بخام میگ پول ندارمو پر توقعی....

منم منتظرم خفش کنم از صبح رفته گوشیشم خاموش نمیدونم کجاس با دوساش رفتن....خیلی بیخیال با اینهمه کلی بدهیییی...منم تنهاااااا

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
لابد دیده توی خونه خودش اندازه چند کیلو خیار قدرت تصمیمگیری نداره گفته بذار پنهانکاری کنم.  آخ ...

خانم جرا با حرفات ادموتاراحت میکنی ، یعنی جی که اندازه جند کیلو خیارقدرت تصمیم گیری نداره،شماها فقط بلدین حرفهای ناراحت کننده بزنین

آخ که چقدر لجم گرفت ،به نظرن اصلا به روی خودت نیار و وانمود کن که خیلی برات بی اهمیته یه جوری برخورد کن که اصلا مهم نبوده درموردش هم حرف نزن ،ولی سر یه فرصت مناسب عینا همین رفتارش رو تلافی کن تا حالش جا بیاد یعنی مثل خودش رفتارکن

من دیگه ناراحت هیچی نیستم چون تمام امور زندگیم رو به خالقم ،به خدای یگانه سپردم همونی که بهم زندگی داده پس به خودش سپردم تمام زندگیم رو،از شما هم میخوام برای حاجت من دعا کنید چون دعای دیگران درحق هم زودتر مستجاب میشه اجرتون با امام حسین
شما جای من بودی دق میکردی

چرا بزرگش میکنی خواهر من چون خساست نشون دادی شوهرت دلش خواسته ب خواهرش خیار بده چ دو کیلو چ ده کیلو خودتو از چشم شوهر ننداز با شوهرت راجب این موضوع صحبت کن بهش بگو کارش درست نبوده ولی اروم داد و بیداد نکن هر وقت شوهرت گفت چیزی میخوام ب خانودم بدم روی خوش نشون بده مخالفت نکن شاید میخواد امتحانت کنه اصلا خودتو بزار جای خواهر شوهر دوست نداری برادرت هر از گاهی برات کاری کنه اون وقت زنداداشت نزاره چی 🙄

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
خانم جرا با حرفات ادموتاراحت میکنی ، یعنی جی که اندازه جند کیلو خیارقدرت تصمیم گیری نداره،شماها فقط ...

اگه ناراحتت کردم معذرت می خوام ولی خواهش می کنم یه بار دیگه بخون. فکر کن خواهر بزرگ ترت نوشته.

به نظرم مرد و زن نیاز دارن به تصمیم هاشون درباره خانواده شون احترام گذاشته بشه. شما خانوم خوب به نظرت بهتر نیست اصلا باب یه همچین بحثی رو باز نکنی؟ حیف زندگی و ارامشت نیست؟ 

ببین دختر خوب برای هر مشکلی صد تا راه حل هست. بستگی به قدرت ذهن و خلاقیت ما داره که کدومو انتخاب کنیم. 

فرض بگیر یه دکمه می زدن و شما می رفتی به عقب. درست وقتی که خیارا داشت تقسیم می شد. شوهرت می گفت: برای خواهرمم سوا کنیم.

شما می گفتی: باشه عزیزم. نایلون از توی کشو بردار. فقط حواست باشه خوباشو سوا کنی. حالا برای خودمون بد باشه باز می ریم می خریم. 

شوهرت می گفت: من حال ندارم. خودت براش بردار.

شما می‌گفتی: ای وای! چرا من. با دستای اقا داداش سوا شده باشه به آبجی مزه می ده. 

بعد می اومدی می دیدی زیاد گذاشته. نیشگونش می‌گرفتی یا ماچش می کردی می گفتی: وای چقد خیار شور بخوریم ما امسال خونه خواهرشوهر. 

یا می‌گفتی: قربون شوهر دست و دل بازم برم. اصلا دستت به کم نمی ره قربونت برم. 

اینطوری فقط و فقط با دو سه کیلو خیار به قیمت نهایت ده هزار تومن همسرت رو غرق در احساس خوب نسبت به خودت و خانوادش می کردی و از قدرت تصمیمگیریش حمایت می کردی. 

فقط به قیمت ده هزار تومن این حس رو می دادی که مرد خونه است. 

تو دو بار اینطوری از شوهرت حمایت کن توی خلوت و جلوی مردم. اگه نتیجه مثبتش رو توی زندگیت ندیدی بیا منو دعوا کن. 

چرا اخه دعوا عزیز دلم؟ 

اصلا شبم که اومد بگو خواهرت یه کیسه بیشتر برداشته بود. گفت تو دادی. عزیزم خیلی این اخلاقت رو دوست دارم که دست و دلبازی. 

کار شوهرت مثل یه سکه است. یه ورش مخفی کاریه. یه ورش مهربونی و دست و دلبازی. 

تو یه بار بگو عاشق دست و دلبازیتم. ببین دفعه بعد خودش میاد جلو چشمت دست و دلبازی می کنه که ازش تعریف کنی. 

حتی اگه با خواهرشوهرت مشکل داری مهم نیست. مهم حس خوبیه که بین تو و شوهرت جریان پیدا می کنه.

اگه ناراحتت کردم معذرت می خوام ولی خواهش می کنم یه بار دیگه بخون. فکر کن خواهر بزرگ ترت نوشته. به ن ...

😙😙

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم