2777
2789
عنوان

منتظرم شوهرم بیاد خفش کنم

919 بازدید | 47 پست

خیار خریدیم شور بندازیم ، بعد یه جعبه  بزرگ پرکرد بده به خواهرش منم کفتم زیاده یه کم ازروش یرداشتم اونم اولش گف نه ولی بعدش گف باشه خودشم برداشت، بعدازاینکه ظرف شاموشستم دیدم دست خواهرشوهرم یه مشمبا خیار، گف داداشم داد اینو بریزم روش ،که کم نباشه،خیلی ناراحت شدم ، ازم پنهونکاری کرد یه جورایی گولم زد ،حالا دوکیلو خیار جیزی نیس ، من ازدست شوهرم ناراحتم که بهم کلک زد، حالا منتظرم بیاد خونه بگم چرا یواشکی دادی ، جرا گولم زدی ،، بتظرتون حق دارم یانه ،؟ 

آرزوم اینه نی نی بیارم شوهرم روسینش بخوابوندش  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فایده نداره خودتو آدم بد قصه نکن

مرد که تو باشی... زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانووووووووم بودن چه کیفی دارد...

راحت باش خفش کن

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

سر خیار لطفا اعصاب خرد نکن بگو خودت همه رو بخور اون هم قصد کلک نداشته در بدترین حالت جرئت نکرده حرفی بزنه همین از این نرسیده که شما جر شون بدی که ظاهرا در هر حال جر خواهد خورد