2777
2789
عنوان

وای خدایا سفر زورکی نمیخوام برم

1028 بازدید | 28 پست

بچها ما تازه اومدیم تو ی خونه جدید ک اینجا مستاجر دوست صمیمی شوهرم هستیم.خانوادشون مدام اهل تفریح و سفرن و مدام ب شوهرم پیشنهاد میدن .شوهر منم از اون ادمایی که اسم سفر و تفریح میاد همه چیز واسش بی معنی میشه و فقط میره دنبال سفر.۷ ماه پیش بهمون پیشنهاد دادن و ی سفر ۳ روزه باشون رفتیم ما.البته من باشون جور نبودم و ب اجبار و دعوایی که قبلش شد با شوهرم رفتم .تو این مدتم کلی پیشنهاد دادن که من چون باردتر بودم نرفتم و گاهی شوهرموودخترم رفتن.الان امروز پیشنهاد شممال دادن و ما شیرازیم یعنی ی راه طولانی .من اصلا ب دلم نیس برم چون اولا باشون خیلی صمیمی نیستم .دوما اصلا تو عاشورا و تاسوا مراسمای مذهبی رو دوس دارم نه مسافرت تفریحی سوما تازه سزارین شدم.چهارمم اونجا شوهرم با مرداست من باید دنبال بچه بدوم و اینکه دخترم لحظه ای نمیشینه و من حتی نمیتونم کوچکترین استراحتی کنم جلوی اقایون پنجم اصلا خوشم نمیاد هی شوهرم دنبال خانواده اینا باشه تفریحاتش بشه پنج دقیقه ای ی بار بت اینا.حالام که تمام دلایل ظهر واسش توضیح دادم از ظهر قهر کرده.

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب نرو زور كه نيس والا😒

بخدا زوره.دفعخ قبلیم با دعوا رفتم .من اصلا اسم تفریح و سفر میاد شوهرم دیوانه میشه .منم اصلا دلم نیس برم اصلااا

به نظرم حتی اشتباه بزاری تنها بره 

سر سنگین باش . رو حرف خودت ولسهیه دفعه شده وایستا .

بدونه توام مهمی 

چون منم شوهرم مثه شوهره شما بود یه دفعه قهر دوا بود دیگه تموم شد اون کاراش .

رو بدی دیگه نمیشه جمعشون کرد 

قهر بهتره اگه نرید . باید شما رو هم در نظر بگیره . شما یه خانواده اید . نمیشه که فقط یهنفر خوش بگذ ...

نمیدونم چجوری این عادت بد رو که سر این موضوعات قهر و دعوا راه میندازه رو از سرش بیرون کنم.راسیاتش گوش شیطون کر تازه داره اخلاقیات بدش کنار میره.نمیخوام بحث بالا بگیره ب هیچ وجه

بخدا زوره.دفعخ قبلیم با دعوا رفتم .من اصلا اسم تفریح و سفر میاد شوهرم دیوانه میشه .منم اصلا دلم نیس ...

من باشم نميرم دست پيشم ميگيرم كه چرا به خواسته هام احترام نميذارى،همسر اون آقا رم تو خلوت يه چى دوپهلو بش ميگم كه دوزاريش بيوفته انقد پاپيچمون نشه،تقصير مردمه كه انقدر الكى خوشن و حربم شخصى ندارن😒منم بدم مياد اين مدلى

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
به نظرم حتی اشتباه بزاری تنها بره  سر سنگین باش . رو حرف خودت ولسهیه دفعه شده وایستا . بدونه ...

پرو پرو ظهر تو مغازه دوستش میگفت منم بهش گفتم اگه شما نمیاین خودش بیاد ولی خودش میگه نه.نمیدونم چرا زبونم اونجا لال شد ی کلمه نگفتم شما اشتباه کردین چنین حرفی زدین

من باشم نميرم دست پيشم ميگيرم كه چرا به خواسته هام احترام نميذارى،همسر اون آقا رم تو خلوت يه چى دوپه ...

همسر کدوم اقا؟دوستش مجرده.با خانوادش میاد.یعنی مامان باباشو داداشش و خواهرش و دامادشون و پسر عنهای دوستش و خانوادشون.بنظرتون چ جذابیتی داره واسه من

همسر کدوم اقا؟دوستش مجرده.با خانوادش میاد.یعنی مامان باباشو داداشش و خواهرش و دامادشون و پسر عنهای د ...

دِ بدتر پس☹️حالا من فك كردم يه زوج هستن،برى كه چى بشه آخه وقتى خوشت نمياد

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂