2777
2789
عنوان

وای خدایا سفر زورکی نمیخوام برم

| مشاهده متن کامل بحث + 1028 بازدید | 28 پست
خب بزار قهر کنه .تو نرو 

میترسم از اینکه تنهایی بره.اگه بگه تنهایی میرم یا باید سکوت کنم ک پرو میشه یا باید دعوا کنم که نمیخوام مجددا روش واسه دعوا باز بشه

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دِ بدتر پس☹️حالا من فك كردم يه زوج هستن،برى كه چى بشه آخه وقتى خوشت نمياد

اصاا از ظهر حالم بده استرس میاره همش واسم.ظهر کلی منطقی حرف زد ک نیای نمیرم و فلان و ‌...یهو وقتی دید تصمیمم قطعی واسه نرفتن چیزی ک دستش بود و کوبید زمین گفت ب درک ک نمیای ماروهم گذاشت خونه واسه ناهارم نیموند

اصاا از ظهر حالم بده استرس میاره همش واسم.ظهر کلی منطقی حرف زد ک نیای نمیرم و فلان و ‌...یهو وقتی دی ...

بيخيال زياد رو مخش نرو و منتظر باش اين چند روز رو بدقلقى ميكنه با اين حساب،ولى من جات باشم حرفمو به مادر طرف با يه تيكه اى چيزى وقتى  ديدمش ميزنم كه مثلا آره مام سختمونه با بچه و فلان اما آقاى فلانى(دوست همسرت)هى اصرار اصرار 😒ديگه گفتيم زشته نيايم،واللا اين بار رو نرفتى باز اين مدل آدما دست بر دار نيستن كه ديدم كه ميگم بايد يجورايى حاليشون كنى كه معذبى و تموم شه اين ماجرا

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
چراسعی نمیکنی بااون خانواده صمیمی بشی مسافرت که خیلی خوبه کلی روحیه ادم عوض میشه

الان مامانشون اومد پایین کلی اصرارم کرد ک بیا خوش میگذره .ولی باور کنین نه اونجا راحتم نه بهم خوش میگذره فرهنگشون و رفتاراشون خیلی با ما متفاوته و اینکه تازه یعنی این خانم کلی با من صمیمیه و بهم احترام میزاره بنده خدا ولی ‌...

بيخيال زياد رو مخش نرو و منتظر باش اين چند روز رو بدقلقى ميكنه با اين حساب،ولى من جات باشم حرفمو به ...

اخه باشون رودبایستی دارم شدید.تا حالا بی احترامی کم محبتی ازشون ندیدم ک باشون رک حرف بزنم