2777
2789
عنوان

وای خدای من نه نه نه نه نه😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1357 بازدید | 77 پست
فک نمیکردم انقد پیر باشن شوهرت خیلی محترمانه بگه مامان اینسری جایی ک میخوایم بریم پیاده رویش زیاده ...

منم گفتم همینو بهش بگو حالا نمیدونم دیگه میگه یا نه.

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیکار کردی؟ سوهر من انقد بهش خوش گذشت ک دیگه تنها نمیریم

عزیزم من شرایط خودمو میگم اولا که بااقوام همسرم نمیرم یه چند بار گفت تو خودت مشکل داری بهش گفتم عزیزم قراره اینقدر هزینه کنیم و بریم و مسافرت بیشتر تو دست خانم هاست پس من اگه بااون خانم نمیتونم راحت باشم مسافرتم کوفتم میشه گفتم تو راست میگی من حساس مشکل دار ولی نمیرم اگه هم تشخیص میدی اصلا جایی نریم یه بار تنهایی رفتیم خیلی از مزیتاش میگفتم و جلو همه بارها گفتم بهترین سفرم بود تا تو ذهنش نقش بست و تو سفرای دونفره امون خیلی حواسم هست چیزی پیش نیاد 

وای خدای چه مادر شوهراییی 

حرفشو از زبان دیگران میزنه مثلا میگه فلان دخترم گفته فلان کارو بکنیم بعدا میفهمیم اصلا اون دخترش هیچ اطلاعی نداشته.خدا رحمش کنه اون دنیا چطوری میخواد جوابگو باشه😔

متاسفانه همیشه حرفشو به کرسی میشونه چون متاسفانه خیلی دروغ میگه.به طرز بدی تمام حرفاش دروغه ویه جوری ...

آروم باش عزیزم. من هم یکیشون رو سالهاست دارم

مطمئن باش اگه اینجوری ناآروم و مغشوش باشی غیر از اعصاب خردی خودت و شوهرت هیچی نداره براتون.

شوهرت خودش حواسش هست با حرفایی که گفته. فقط سعی کن کلا حرفتو بزنی دنیا دلیلی نداره همه رو از خودت راضی نگهداری عزیزم

واینکه چندین بار فقط بایه افراد خاصی رفتیم که رفته رفته اخلاقشونو تو مسافرت نشون دادن به طور کلی خوب بودن ولی تومسافرت بچه بازی و قهر و بی محلی داشتن نسبت بهم که بالطبع رو اطرافیانم اثر میگذاشت و اینکه شوهر من مهربون و اروم و بسازه اگه میدیدم میخواستن از رفتارش سواستفاده کنن و کار زیادی بهش بدن نامحسوس روشنش میکردم صحنه رو ترک کنه . خلاصه به یاری خدا فعلا که گفته دیگه تنها . 

عزیزم من شرایط خودمو میگم اولا که بااقوام همسرم نمیرم یه چند بار گفت تو خودت مشکل داری بهش گفتم عزیز ...

خوشبحالت شوهرت ب حرفت گوش میده من شوهرم حرف حرف خودشه 

خواهش میکنم منو لایک نکنین😭😭 (بجز مواقعی ک خودم میگم😊)
آروم باش عزیزم. من هم یکیشون رو سالهاست دارم مطمئن باش اگه اینجوری ناآروم و مغشوش باشی غیر از اعصاب ...

سعی میکنم آروم باشم😔خدا بهمون صبر بده.