شهرما قدیم بوده متاسفانه که یکیش مادر بخت برگشته خودم بوده یه سال از عروسیش میگذره عموم فوت میکنه بابامو مجبور میکنن زن عموم بگیره با چندتا بچه مادرمن من تازه عروس که سرنوشت خوبی براش رقم نمیخوره تا روزی که از این دنیا رفت😔😔😔😔
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یکی از فامیلای ما پرستار بود و چهارتا بچه داشت همسرشم معلم بود ولی تصادف کرد فوت شد ی برادرشوهر مجرد و خوشتیپ داشت ک پانزده سال ازش کوچیکتر بود یعنی پسره 20 ساله بود رفت زن داداشه رو با رضایت خودش عقد کرد زن داداشه بسیار زیبا بود تازه خانواده پسره هم شکه شدن از تصمیم پسرشون
چ رسم اشتباهی متاسفانه الانم هست واقعا زندگی زن اول بهم میریزه گناه اون چیه ک جاریش بشه... خیلی بده یا با ی اختلاف سنی های عجیب قبول میکنن خیلی بده خدا سایه همه مردا رو بالا سر زن و زندگیشون حفظ کنه الان ی ازدواجای عجیب مد شده پسر 17ساله و زن مطلقه و بچه دار خدا ب خیر بگذرونه
در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگی من افتاد 😄 و من ب عشقم میرررسم 💏