2777
2789
عنوان

برادرشوهرم و زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 80313 بازدید | 352 پست
من نمیدونم اینجا رسم هست یانه،ولی فکر نکنم

شهرما قدیم بوده متاسفانه که یکیش مادر بخت برگشته خودم بوده یه سال از عروسیش میگذره عموم فوت میکنه بابامو مجبور میکنن زن عموم بگیره با چندتا بچه مادرمن من تازه عروس که سرنوشت خوبی براش رقم نمیخوره تا روزی که از این دنیا رفت😔😔😔😔

آقا نیستم لطفا توهین نکنید با تچکر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وایی واقعا وایه من برادر شوهر مثل برادرم‌ هستش من واقعا نمیدونم بعضی ها چه جوری راضی میشن 😑😑😑

عزیزم من کسیو سراغ دارم که میمیره واسه برادرشوهرش با اینکه شوهر خودش از نظر اخلاص و قیافه و شعور خیلی بهتره

چشم های او ضریح مقدسند، منزلگاه ابدی بوسه
هیییی خواهر دنیا بد تا میکنه باید ب فکر آینده بود

چطور خانواده همسرت و برادر همسرت پذیرفتن برن خواستگاری دختری که قرار ازدواج با اون یکی پسرشون گذاشته؟!😨

وای خدایا خودت کمکمون کن،اعصابم خرد شد...😔

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢

یکی از فامیلای ما پرستار بود و چهارتا بچه داشت همسرشم معلم بود ولی تصادف کرد فوت شد ی برادرشوهر مجرد و خوشتیپ داشت ک پانزده سال ازش کوچیکتر بود یعنی پسره 20 ساله بود رفت زن داداشه رو با رضایت خودش عقد کرد  زن داداشه بسیار زیبا بود تازه خانواده پسره هم شکه شدن از تصمیم پسرشون

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
اره 😶اما خوبیش اینه ک زن دوموگرفته خیلی اروم شده و انگاری حرفش به کرسی نشسته زن اولشوخیلی دوسداره ب ...

زن اول واسه ش یه زن بی دست و پا گرفته دیگه که خودش بیشتر تو چشم همسر ش باشه.

شما ترکمن هستید؟

خدايا شكرت.
جاری م نیستی؟ شوهر من عاشق دخترداییش بود الان اصلا حتی بهش فكرم نمیكنه و همیشه میگه خدارو شكر تو ه ...

نه عزیزم جاریت نیستم اخه جاری من اصلا خبرنداره

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖

چ رسم اشتباهی متاسفانه الانم هست واقعا زندگی زن اول بهم میریزه گناه اون چیه ک جاریش بشه... خیلی بده یا با ی اختلاف سنی های عجیب قبول میکنن خیلی بده خدا سایه همه مردا رو بالا سر زن و زندگیشون حفظ کنه الان ی ازدواجای عجیب مد شده پسر 17ساله و زن مطلقه و بچه دار خدا ب خیر بگذرونه

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگی من افتاد 😄 و من ب عشقم میرررسم 💏
من فکر نمیکردم این رسم واقعا باشه یه رمان خوندم درموردش اما فکر نمیکردم باشه،عجیبه!

اسم رمانه چی بود

به بعضیام باید گفت : خودمون عَن‌یم 💩، واسه کیا اینا چُس میکنن خودشونو؟!😏🤔😄