2777
2789
عنوان

برادرشوهرم و زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 80315 بازدید | 352 پست

منم میشناسم دو مورد را،یکی شوهرش فوت میکنه زنش 20سالش بوده با دوتا بچه بعد برادر شوهرش که زن داشته ولی بچه شون نمیشده میاد اونو میگیره الانم 3تا بچه از اون داره،در ظاهر که همه با هم خوبن،مرده یک شب خونه اینه یک شب خونه اون.بچه ها به هردوتا زنه میگن مامان..

یه مورد دیگه زن داداشه 14سال از برادرشوهر بزرگتر بود و برادره مجرد بود ،البته به خواست خودش زن داداشش را گرفت الان بعد از 25سال زندگی مشترک مرده رفت زن دوم گرفت،دیگه پیش اینا هم کمتر میاد.

خدایا شکرت   
پسر عموم دختر عموم رو گرفت میخواستن برن ماه عسل که پسرعموم به قتل رسید تو دعوایی که برادر زنش راه ان ...

این وسط خود عروس حق انتخاب نداره؟؟؟؟

خدا همیشه آنلاینه ....فقط بهش پیام بده☺☺😍😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرهمسایمون فوت کرد تو۲۱ سالگی. یه دختر ۶ ماهه داشت. پدرشوهرش اینا گفتن باید برادر کوچیکه زنداداشش رو بگیره. پسره اصلا موافق نبود. یکی دیگ رو میخواست. زنداداشش هم حدود ۲۰سالش بود. باباش گفته بود نگیریش خودمو میکشم. خلاصه گرفت. ولی پسره محل نمیداد. خواهرشوهر بزرگه ش گفت یه بچه بیار بذا محبتش بیشتر بشه. حامله شد و بچه اورد ولی پسره بازم فرقی نکرد. به بچه ش میگفت بهم بگو عمو مثل خواهرت. خلاصه اخر سر زنه دوتا بچه شم گذاشت طلاق گرفت. الان زنه باز ازدواج کرده ولی پسرا هنوز مجرده. بچه ها هم خونه پدربزرگشونن. البته از اولم باهم زندگی میکردن

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

همسایه خونه پدریم یه زن و شوهر بودن که شب قبل عروسی گرفته بودن و میخواستن برن ماه عسل

پسره میره حموم دوش بگیره قبل از سفرشون کپسول داخل حموم منفجر میشه پسره فوت میکنه

خونواده پسره برادر کوچیکه رو مجبور میکنن زنداداششو بگیره. دختر بیچاره هنوز دختر بود😕

بعد پسره همیشه به زنش میکه داداشم راضی نیس من زندگیشو ازش گرفتم. همش کابوس میبینه و عذاب وجدان داره

حتی یه بچه هم میارن

ولی همچنان حالش بده و افسردگی میگیره. اخرش یه روز بی خبر از خونه میزنه بیرون بعد از مدتی جنازشو تو سد پیدا میکنن. خودشو غرق کرده بود. فقط بخاطر عذاب وجدان😢

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
این وسط خود عروس حق انتخاب نداره؟؟؟؟

خودش راضی بود

بعد که اینا گفتن تو نحسی و اینا

دخترعموم رفت مهریه اش رو گذاشت اجرا. گفت مهرمو بدین میخوام برا شوهر جوونمرگم مسجد بسازم

خلاصه خیلی بد کرد. خیلی اذیتشون کرد

درصورتی که میدونست حق دارن که ناراحت باشن. درهرصورت پسرشون بخاطر دعوای مسخره داداشه دخترعموم کشته شد

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
پسرهمسایمون فوت کرد تو۲۱ سالگی. یه دختر ۶ ماهه داشت. پدرشوهرش اینا گفتن باید برادر کوچیکه زنداداشش ر ...

چقدر بد چقدر ناراحت کننده؟؟ کدوم شهر بودن؟

خدا همیشه آنلاینه ....فقط بهش پیام بده☺☺😍😍😍

منم دیدم پسر همسایمون چند سال پیش شهید شد حالا زنش عقدی بود ها ولی بخاطر حقوق بنیاد شهید پدذ ومادره به پسر دومی گفتن برو‌بگیرش .پسر دومی هم اونموقع عاشق بود قبول نکرد که البته اخرش هم به عشقش نرسید بعد پسر کوچیکه که مدرسه میرفت گفت اگه زن من بشه میگیرمش خلاصه زن پسر کوچیکه میشه ما که میدیدمشون شبیه خاهر بزرگ و داداش کوچیک هم بودن تا زن وشوهر .الان دیگه خبر از خوشبختیشون ندارم

چه رسم زشتي. منم خواهرم كه مرد همه انتظار داشتن من زن دامادمون بشم  در حالي كه به شدت مخالفش بودم. از روز اولم ابمون تو يه جوب نمي رفت. خدا پدرمو بيامرزه كه گفت من زندگي اين بچه رو فداي اون يكي بچه ام نمي كنم. نوه ام خدايي داره.الحمدلله اونم زن گرفت كه زن خوبي هم هست و منم ازدواج كردم

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
😂😂😂اخه تو تایپکا که نظر میزارم هرسری ۵۰ تا لایک میکنن میگم ساید جایزه ای  چیزی میدن؟😂😂😂😂 ...

خیلیم خوبه استارترلایک کنه به نظرمن وقتی کسی میادتاپیکت برای تشکرازش بایدلایکش کنی

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ