2777
2789
عنوان

برادرشوهرم و زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 80313 بازدید | 352 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل اینجاست همه راصی بودن جاریم بیشتر.تنها کسی که نمیخاسته برادرشوهرم

خب اونم ادمه دیگه طفلک ایندش خراب شد اخه کدوم دختر عاقلی حاضر میشه با هوو زندگی کنه یه درصد با خودش فک نکرد بعدن وقتی ببینن زن داره تازه بزرگتر از خودش بهش زن نمیدن😖بخدا از خانواده جدا میشد خرج خودش در می اورد حالا از هر راهی که شده بهتر بود تا این اتفاق میفتاد 

خوندم ربطی به جاریت وشوهرت نداشت که

بنظرت باعلاقه قلبی ک قبلا شوهرم نسبت ب جاریم داشت اگه برادر شوهرم بمیره عقدش نمیکنه؟

زمانی ارزش این دنیا رو میفهمی ک هیچ پناهی جز خدا نداشته باشی
بنظرت باعلاقه قلبی ک قبلا شوهرم نسبت ب جاریم داشت اگه برادر شوهرم بمیره عقدش نمیکنه؟

تاپیکی با این عنوان نداری فک کنم ترکیده 

******گرنگهدارمنآناستکهمنمیدانم.شیشهرادربغلسنگنگهمیدارد********
همیشه توضیح بدی وقتی جاریت مجرد بود این علاقه داشته بهش چطور میشه اخه

اره وقت مجردی شوهرم عاشقش بود حتی قرارازدواج هم گذاشته شده بود ک دختره میزنه زیرش وبابرادرشوهرم ازدواج میکنه

زمانی ارزش این دنیا رو میفهمی ک هیچ پناهی جز خدا نداشته باشی

یعنی چی 

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖
اره وقت مجردی شوهرم عاشقش بود حتی قرارازدواج هم گذاشته شده بود ک دختره میزنه زیرش وبابرادرشوهرم ازدو ...

منم وقتی مجرد بودم پسر عموی هنسرم عاشقم شده بود و من عاشق شوهرم .اینجوری با جنگو دعوا به هم رسیدیم خداروشکر ک شوهرم اهل سرکوب نیست وگرن  بخاد حرف بزنه کلی حرف هست