2777
2789
عنوان

برادرشوهرم و زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 80313 بازدید | 352 پست
جاريت راضي بوده از اول زن اين پسره بشه ؟  اي بابا 😔

اره خودش گفته من از خونوادتون درنمیام و بعد برادرشوهرموبه عقدش دراوردن .انقد به برادرشوهرم زور اومده که  همیشه میگفته من بابد زن بگیرم کسی حق نداره جلوموبگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه مردی رو میشناسم که برادر بزرگش مشکل کلیه داشت خیلی خیلی سال پیش که هنوز تو ایران پیوند کلیه اینق ...

استباهه محضه ادم نیاز داره اینجوری نیاز همو سرکوب کردن یا خیلیا میرن گناه میکنن

اره خودش گفته من از خونوادتون درنمیام و بعد برادرشوهرموبه عقدش دراوردن .انقد به برادرشوهرم زور اومده ...

اااا چقدر كارش زشت بوده 😔

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
اره خودش گفته من از خونوادتون درنمیام و بعد برادرشوهرموبه عقدش دراوردن .انقد به برادرشوهرم زور اومده ...

بدبخت برادر شوهرت

هرچیزی کمش دارو است .متوسطش غذا است .وزیادش سم است .حتی محبت کردن  
استباهه محضه ادم نیاز داره اینجوری نیاز همو سرکوب کردن یا خیلیا میرن گناه میکنن

استارتر بی زحمت شما ماجرای تاپیک خودت رو تعریف کن،به احترام اونا که پیگیرن،بعدا جواب بقیه رو بده

پیر شدن دقیقا از جایی شروع میشه که شب ها به جای رویاپردازی برای آینده،با خاطرات گذشته به خواب میری
اااا چقدر كارش زشت بوده 😔

ولی انقدر خانومه که حد نداره حالا  اینجاش که زن دومش برگشته گفته باید طلاقش بدی براردشوهرمم   الان چنروزه میگ من فقط نون خور اصاف اوردم و زن اولیشوبیشترازقبل دوسداره

خخخخخخخخخخخخخ دیوونه ای بقران مگه چیزی بینشون هست یا برادرشوعرش مریضه ؟؟؟

برو تاپیک هامو بخون همون بزرگترین مشکل زندگی من اونوقت متوجه میشی چرا میگم

زمانی ارزش این دنیا رو میفهمی ک هیچ پناهی جز خدا نداشته باشی
استارتر بی زحمت شما ماجرای تاپیک خودت رو تعریف کن،به احترام اونا که پیگیرن،بعدا جواب بقیه رو بده

الان همه باهم زندگی میکنن  به گفته خود برادرشوهرمم مشکلاتم ضربدردو شده در کل پشیمونه.

مادرشوهرمن با ۵ تا بچه وقتی پدر شوهرم فوت میکنه و شوهرمو حامله بوده بعد زایمان زن برادرشوهرش میشه که ۸ سال ازش کوچیکتر بوده البته خوده برادر شوهرش که عموی همسرم و پدر شوهر فعلیم میشه دوست داشته مادر شوهرمم که خودش بدش نمی اومده زود قبول کرده الان ۳۶ سال از این جریان میگذره و این ازدواج نحس و بی تدبیرلنه زندگی ما و برادر شوهرامو خراب کرده خدا هر دوشون رو لعنت کنه  

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍