2777
2789
عنوان

صدف بیوتی 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 50 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوهوم  خوشبحال اونایی که پوست خوبی دارن من از نوجوونی تو مطب دکتر پوستم و همچنان بی فایده

پوستم بد نیست خوبه بدی نداره ولی خب شماهم میتونی در حد گریم کردن و پوشوندن عیب های صورتت استفاده کنی نه ارایش زیاد واسه زیبایی😊

دخترِ دریا😎
پوستم بد نیست خوبه بدی نداره ولی خب شماهم میتونی در حد گریم کردن و پوشوندن عیب های صورتت استفاده کنی ...

دیگه فقط ریمل وکرم و رژ😂

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد🍂❤
ی بیوتی بلاگره وسایل ارایش تبلیغ میکنه و ارایش کردن یاد میده تو اینستاگرام سرچ کن میاره

خب حالا چی شده؟

اینستا ندارم بگو برام

تصمیم گرفتم دیگه اول به کارهام برسم بعد بیام نی نی سایت😖😄
خب حالا چی شده؟ اینستا ندارم بگو برام

ی ویدئو با لوازم ارایشی که تو مترو خریده بودن و فیک بودن گرفت

بعد اخرش گفت درسته اینا کار راه میندازه و میشه ازشون استفاده کرد ولی واقعا به پوست و سلامتیتون اسیب میزنه و استفاده نکنید 

به جای این که چهارتا رژ فیک بخرید پولاتونو جمع کنید یه رژ اصل بخریدویا اصلا ارایش نکنیدوازین حرفا

بعدشم کلی دخترا ویدیو گرفتن که وسایلای فیکشونو انداختن دور

خدايي فيك خ بده، اما قبول كنيم اصل هم عجيب قيمتش بالاس، برا صدف اكثرا ميفرستن، من درجه سه ك اصن نميزنم٠ اما هرچيتون فيك بود با كرم شوخي نكنيد، 

خداجانم خودت بهم كمك كن   
خدايي فيك خ بده، اما قبول كنيم اصل هم عجيب قيمتش بالاس، برا صدف اكثرا ميفرستن، من درجه سه ك اصن نميز ...

اوهوم😪حتی ایرانی هاشم گرون شدن

ی ویدئو با لوازم ارایشی که تو مترو خریده بودن و فیک بودن گرفت بعد اخرش گفت درسته اینا کار راه میندا ...

مرسی عزیزم

تصمیم گرفتم دیگه اول به کارهام برسم بعد بیام نی نی سایت😖😄