fatiima مدیر عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 957 عنوان صدف بیوتی 😇 | مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 50 پست پیرو استوری صدف بیوتی خیلیا لوازم ارایشی اشغالو فیکشون رو انداختن تو سطل اشغال از جمله خودمگفتم تاپیک بزنم ببینم بچه بیوتیای سایت کیان وچطوری میخان بدون لوازم ارایشی زیباتر شن؟ من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد🍂❤ 1397/06/22 | 16:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطیمااا77 عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 1379 تقویت مژه و پوستدرست کردن دندون و زیبا کردنشمرتبی موبعد به جایه لوازم ارایشی از بادوم سوخته و وازلین ریمل و خط چشملبو و ژلاتین رژ لبمن از صدف خوشم نمیاد پیروشم نیستم ولی این کارارو میکنم فروشگاه من :انواع ست روسری وساق با دامن زیور الات تزئینیmahhgol77@ این ایدیمه لطفا پی ام بدین تا براتون لینک بزارم
fatiima مدیر استارتر عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 957 گفت فیک استفاده نکنیم ن اینک کلا ارایش نکنیم🤔 اره دیگه .منم گفتم تاپیک بزنم ببینم کسی میدونه چجوری میشه بدون ارایش خوشگل تر شد من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد🍂❤
ansherly عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 1706 من خدارو شکر هیچ وقت از مترو خرید نکردم ترجیحمیدم آرایش نکنم تا اینارو بزنم به صورتم🤢 نگران این نباش که زندگیت زیر و رو شود،از کجا معلوم زیر زندگیت بهتر از رویش نباشد؟؟؟!
fatiima مدیر استارتر عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 957 تقویت مژه و پوست درست کردن دندون و زیبا کردنش مرتبی مو بعد به جایه لوازم ارایشی از بادوم س ... بادوم سوخته چجوریمن موهام خیلی رو مخمه هر چی میزنم درست نمیشه همش موخوره😭حسرت ب دلم مونده موهامو بتونم باز بزارم من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد🍂❤
ansherly عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 1706 اره دیگه .منم گفتم تاپیک بزنم ببینم کسی میدونه چجوری میشه بدون ارایش خوشگل تر شد هزینه ای که میدیم لوازم آرایش بدیم واسه لیزره پوست و دکتر دیگه نیاری به آرایش کردن نیست😍 نگران این نباش که زندگیت زیر و رو شود،از کجا معلوم زیر زندگیت بهتر از رویش نباشد؟؟؟!
فاطمه(مامان_یاسمین_زهرا) عضویت: 1395/05/31 تعداد پست: 20755 تقویت مژه و پوست درست کردن دندون و زیبا کردنش مرتبی مو بعد به جایه لوازم ارایشی از بادوم س ... عیزم ایدی کانالتو پیدا نکردم. میشه دوباره بذاری؟ بذار سریع بردار. حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
fatiima مدیر استارتر عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 957 من خدارو شکر هیچ وقت از مترو خرید نکردم ترجیحمیدم آرایش نکنم تا اینارو بزنم به صورتم🤢 منم تاحالا از مترو نخریدم ولی ی از بانه زیاد خریدم😂متاسفانهحالا دیگه همه رو گزاشتم کنار فقط چنتا چیز اصلی ک دارمو میخام استفاده کنم من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد🍂❤
zh96 عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 4244 صدف بیوتی رو نمیشناسی😱😱😱😱😱😱 نه اصلا نفهمیدم راجع ب چی حرف میزنی😨 تصمیم گرفتم دیگه اول به کارهام برسم بعد بیام نی نی سایت😖😄
ویزویزوک عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 1533 چقدم بعضیا بهش توپیدنواقعا ارایش یه اجبار نیست که حتما ارایش کنیم.ادم تر تمیز باشه صورتش و ابروهاش تمیز باشه،نیاز به ارایش نیست،اللته نظر من اینه دخترِ دریا😎
fatiima مدیر استارتر عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 957 من خیلی وقته نمیکتم ارایش،رژ هم کم میزنم دیگه حتمن پوستت خوبه😭 من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد🍂❤
هانا_هومن_آریو عضویت: 1396/12/09 تعداد پست: 1207 تقویت مژه و پوست درست کردن دندون و زیبا کردنش مرتبی مو بعد به جایه لوازم ارایشی از بادوم س ... بادوم سوخته جریانش چیه ؟ پخخخخخخخخخخ 👻👻👻
fatiima مدیر استارتر عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 957 چقدم بعضیا بهش توپیدن واقعا ارایش یه اجبار نیست که حتما ارایش کنیم.ادم تر تمیز باشه صورتش و ابروهاش ... اوهوم خوشبحال اونایی که پوست خوبی دارنمن از نوجوونی تو مطب دکتر پوستم و همچنان بی فایده من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد🍂❤
fatiima مدیر استارتر عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 957 حتمن پوستت خوبه😭 حدس میزنم به جای خط چشم یا سایه ابرو استفاده میشهالبته فقط حدس میزنم😶 من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد🍂❤
fatiima مدیر استارتر عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 957 نه اصلا نفهمیدم راجع ب چی حرف میزنی😨 ی بیوتی بلاگره وسایل ارایش تبلیغ میکنه و ارایش کردن یاد میده تو اینستاگرام سرچ کن میاره من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد🍂❤
fatiima مدیر استارتر عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 957 نیاز به گفتن صدف نبود خودم میدونستم درود برتو😁 من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد🍂❤