fatiima مدیر عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 957 عنوان صدف بیوتی 😇 | مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 50 پست پیرو استوری صدف بیوتی خیلیا لوازم ارایشی اشغالو فیکشون رو انداختن تو سطل اشغال از جمله خودمگفتم تاپیک بزنم ببینم بچه بیوتیای سایت کیان وچطوری میخان بدون لوازم ارایشی زیباتر شن؟ من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد🍂❤ 1397/06/22 | 16:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطیمااا77 عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 1379 بادوم سوخته چجوری من موهام خیلی رو مخمه هر چی میزنم درست نمیشه همش موخوره😭حسرت ب دلم مونده موهامو ... بادومو بسوزون با وازلین ترکیب کن پودرشو بریز تو ظرف ریمل یا خط چشم بامامان فروشگاه من :انواع ست روسری وساق با دامن زیور الات تزئینیmahhgol77@ این ایدیمه لطفا پی ام بدین تا براتون لینک بزارم
فاطیمااا77 عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 1379 عیزم ایدی کانالتو پیدا نکردم. میشه دوباره بذاری؟ بذار سریع بردار. Namadigogolimamعزیزم ایدی خودمه کانال نه بزن اونجا برات بزارم اینجا مشکل داره فروشگاه من :انواع ست روسری وساق با دامن زیور الات تزئینیmahhgol77@ این ایدیمه لطفا پی ام بدین تا براتون لینک بزارم
من_پیش_از_تو عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 1237 من یه سایه فیک دلبر دارم باید بندازم دوراونقدر لوازم ارایش گرونه ک نگوو
rahaaajoni عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 1709 صدف بیوتی رو نمیشناسی😱😱😱😱😱😱 ن کی هست؟/😐رییس جمهوره یارهبر😩شایدم یکی شاخای اینستا😜 کاربرقدیمی ام 😄وقتی بچه بودمم غم بود😥ولی اون موقهاخیلی کم بود😢😧
فاطیمااا77 عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 1379 بادوم سوخته جریانش چیه ؟ بادوم رو اونقدر رو شعله قرار بده تا سیاه سیاه شه بعد پودرش کن کامل پودر پودر با وازلین ترکیب کن فروشگاه من :انواع ست روسری وساق با دامن زیور الات تزئینیmahhgol77@ این ایدیمه لطفا پی ام بدین تا براتون لینک بزارم
يونيكورن عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 1413 منم فالوش كردم ولي خودم ي چندماهى هست اصلا ارايش نميكنم حالشو ندارم😬 پيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكو پيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكو