2777
2789
عنوان

چرا يه سريا ميگن نيست؟ 👊🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 61 پست
هفته پیش خیلی کم داشتن فروشگاهها و گرونم کرده بودن مخصوصا دارو خونه ها  تو این مملکت وقتی بخان ...

نه تو این سرزمین عجایب اول شایعه پراکنی میکنن که ببینن مردم صداشون در میره یا نه بعد از شایعه پراکنی میبینن که مردم بجای اعتراض و اعتصاب حمله ور شدن بسمت خریدو لنبار کردن اینجوری میشه که گرون میشه و گرون تر 

بچه ها من ٤ماه پيش چون ميخواستم برم سفر كلي نوار خريدم و هنوز يه بستش رو دارم 

قيمت أولي ٣٩٦٠

دومي كه ديروز خريدم ٤٧٥٠😑خدايي اصن گرون نشده 

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماركاي خارجي خيلي گرون شده ،أيا همه خارجي استفاده ميكنن؟ايراني هم گرون شده ولي نه در حدي كه اينجا مي ...

چرا باید ایرانی گرون بشه .دولتی ک نمتونی ی رب ی پوسک و خودش تنهایی بسازه چرا دم از مبارزه با تحریمو اینا میزنه 

👈👪منم ی روز مادر میشم 👪👉
خب ما ۲۰درصدش تحریما اثر گذاربوده بقیش خود مردم شریف ایران با همکاری عزیزان بالادست این وضع رو بوجود ...

آره. همین مردم ریختن کارتن کارتن خریدن برای ما گیر نمیاد. 

همون شبی که دنبال نوار بودیم یه داروخونه پوشک مولفیکس داشت با قیمت قبل زنگ زدم به خواهرم گفتم میخوای برات بخرم گفت فقط یه دونه بخر برای دیگران هم باشه مردم گناه دارن. با خودم گفتم اگر همه اینجوری بودن ایران گلستان میشد

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

ما تو تهران هستیم و همه چیز هست شاید گرون اما هست یه دوستی داریم اهواز هستن یه خانواده ی تحصیلکرده و با وضع مالی مناسب اما بنده خدا میگه پوشک سایز ۵ اصلا پیدا نمیکنیم یه دوقلو هم داره یا مثلا بعضی دارو ها رو پیدا نمیکنه زنگ میزنه بنده خدا با کلی شرمندگی که براش بفرستیم فکر میکنیم باید بریم ناصرخسرو اما تو همین داروخانه های معمولی هم پیداشون کردیم

به نظرم شهر ها ی مختلف شرایط مختلفی دارن

🖤 
خب این یعنی تورم .چرا باید ی جنس کوچیک اینقد افزایش داشته باشه هر جای دنیا باشه واس این انقلاب میکنن ...

اصن افزايش نداشته نوار ،اين ماركي كه من ميخرم عكس هم گذاشتم،مگه اينكه واقعا خارجي استفاده كنن همه تــو اين سايت كه اونا با قيمت دلار هستش

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁
سواستفاده خوده کارخونه داره و مسئول وگرنه همی دو روزه خامه ای ک تولیدش واس الان نیس چرا گرون شده&nbs ...

خب دلیلش مردم بزرگوارمون هستن. چون اگه مثلا شیر پانصد کشید بالا کسی نخره یه مدت تا رو دستشون بمونه میاد پایین مردم اتحاد ندارن وقتی گرون میشه بدتر هار میشن پس حقشونه

نه تو این سرزمین عجایب اول شایعه پراکنی میکنن که ببینن مردم صداشون در میره یا نه بعد از شایعه پراکنی ...

شایعه کجا بود خود من هفته پیش با چشمام دیدم که میگم تافته اول پریودیم خریدم 3800 تموم شد روز سوم یا چهارم رفتم بخرم شده بود 6000 اونم تو داروخونه گفتن همینم نیست

اینجا همه چی درهمه 
بچه ها من ٤ماه پيش چون ميخواستم برم سفر كلي نوار خريدم و هنوز يه بستش رو دارم  قيمت أولي ٣٩٦٠ ...

چرا اصلا گرون نشده همون ۱۰۰۰ تومن تو اون مبلغ کلی یعنی روش اومده درصدشو حساب کن چون مبلغش کمه افزایشش ب چش نمیاد 

👈👪منم ی روز مادر میشم 👪👉
بچه ها من ٤ماه پيش چون ميخواستم برم سفر كلي نوار خريدم و هنوز يه بستش رو دارم  قيمت أولي ٣٩٦٠ ...

ینی 19 درصد کرون شده دیگه حالا این ایرانیه و مولپد که ارزونه خارجیا مثل اولویز خیلی بیشتر گرون شدن 

اینجا همه چی درهمه 
آره. همین مردم ریختن کارتن کارتن خریدن برای ما گیر نمیاد.  همون شبی که دنبال نوار بودیم یه دار ...

افرین به خواهرت من رفتم داروخونه یه زن و مرد اومده بودن بیستا پوشک میخواستن و شیر خشک داروخونه نداد بهشون دلم خنک شد یه مشت چی بگم مغز نخودی ریخته تو هر شهری بقیه رو بدبخت میکنن

شایعه کجا بود خود من هفته پیش با چشمام دیدم که میگم تافته اول پریودیم خریدم 3800 تموم شد روز سوم یا ...

گلم گوش کن چی میگم اول شایعه میکنن که فلان چی گرون شد مثلا بنزین هزارتومن افزایش قیمت میدیم تو مثلا فلان ماه به بعد خب میخوان عکس العمل ملت رو ببینن ملتم که خداروشکر همه تیلیاردی صداشون در نمیاد گرون میکنن. تو این مملکت اول شایعه بعد واقعیت.یکم فک کن متوجه میشی چی میگم منظورمو میفهمی