2777
2789
عنوان

باز در شدم گواهی نامه

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 62 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میکنم با اون خیلی خوب میرم حتی کلاسم برداشتم میگفت خیلی خوب میری میرم امتحان گند میخورههههههههه میتر ...

نباید موقع آزمون استرس داشته باشید با چند تا ماشین متفرقه دیگه هم تمرین کنید تا قلق کلاج ماشین ها دست تون بیاد

کاربر آقا 
نباید موقع آزمون استرس داشته باشید با چند تا ماشین متفرقه دیگه هم تمرین کنید تا قلق کلاج ماشین ها دس ...

دیگه خسته شدم انقدر با ماشین مختلف امتحان گرفتن قلقش تازه دستم امد

خودم ماشین دارم با اون تمرین میکنم حتی کلاسم بر داشتم میگفت تو ک خیلی خوب میرونی چرا هعی رد میشی مام ...

یه تا جلسه با یه مربی خوب کلاس آزاد بگیر قبول نشدی هر چی میخوای به من بگو

فقط مربی خوب بگیر اصول و ریزه کاری ها را بهت آموزش بده

دنده کشیپارک سی سانتدور دور فرموندور یک فرمونپارک دوبل

همشو بلدم امامیدونم برم اونجا یادم میر اون فرمون کشی کدوم میش دیگ؟؟؟

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
دیگه خسته شدم انقدر با ماشین مختلف امتحان گرفتن قلقش تازه دستم امد

خب ماشین آزمون عوض میشه شما باید لحظه اول کلاج رو تست کنید وقتی ماشین به لرزش افتاد سریع گاز بدید تا خاموش نشه

کاربر آقا 
همشو بلدم امامیدونم برم اونجا یادم میر اون فرمون کشی کدوم میش دیگ؟؟؟

دنده کشی

معمولا میگن دنده ببر دو، سه، چهار حالا سریع بزن بغل

باید سرعت عمل داشته باشی سریع سرعت ماشین رو بیاری پایین، چهار رو بکنی سه، سه رو بکنی دو و پارک سی سانت انجام بدی. همزمان باید حواست به آیینههات هم باشه

پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻