2777
2789
عنوان

چرا يه سريا ميگن نيست؟ 👊🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 61 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از بس مردم حمله کردن خریدن پیدا نمیشه.  من خودم پریشب با شوهرم رفتیم چندجا گشتیم نبود . یا مشب ...

خب ما ۲۰درصدش تحریما اثر گذاربوده بقیش خود مردم شریف ایران با همکاری عزیزان بالادست این وضع رو بوجود اوردن.قطع دسترسی نشم صلوات

یا مثلا رب ...رب ۵۶۰۰ شده ۹۰۰۰ تومن ....

شیر ۳۲۰۰ شده ۳۸۰۰

خامه ۳۲۰۰ شده ۳۷۰۰

اینام دوروغه ؟؟؟؟حساب کنی ۳۰ ۴۰ درصد افزایش قیمت داره 

پنیر پیتزا ک روش زده ۲۶۰۰۰ میفروشن ۳۵۰۰۰

👈👪منم ی روز مادر میشم 👪👉
یا مثلا رب ...رب ۵۶۰۰ شده ۹۰۰۰ تومن .... شیر ۳۲۰۰ شده ۳۸۰۰ خامه ۳۲۰۰ شده ۳۷۰۰ اینام دوروغه ؟؟؟؟حس ...

عزيزم همه چي رفته بالا چون دولت دلاري رو كه رفته بود بالا ثابت نگه داشته بود و مردم يهو شوك شدن

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁

هفته پیش خیلی کم داشتن فروشگاهها و گرونم کرده بودن مخصوصا دارو خونه ها 

تو این مملکت وقتی بخان یه چیزی را خیلی گرون کنن اول کمیابش میکنن و کمی قیمتو میبرن بالا بعد یهو انبار احتکارش پیدا میشه و جنس فراوون میشه ولی با قیمت بالاتر 

اینجوریاس خواهر من 

اینجا همه چی درهمه 
همه چی هست خوبم هست  ولی گرونه  روز به روزم گرون تر میشه

ماركاي خارجي خيلي گرون شده ،أيا همه خارجي استفاده ميكنن؟ايراني هم گرون شده ولي نه در حدي كه اينجا ميگن

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁
یا مثلا رب ...رب ۵۶۰۰ شده ۹۰۰۰ تومن .... شیر ۳۲۰۰ شده ۳۸۰۰ خامه ۳۲۰۰ شده ۳۷۰۰ اینام دوروغه ؟؟؟؟حس ...

ما میگیم هست قحطی نه اومده نه میاد بخاطر هجوم مردم و شایعه پراکنی و مقداری هم تحریم و سواستفاده یه عده مفت خور گرون میشه 

عزيزم همه چي رفته بالا چون دولت دلاري رو كه رفته بود بالا ثابت نگه داشته بود و مردم يهو شوك شدن

خب این یعنی تورم .چرا باید ی جنس کوچیک اینقد افزایش داشته باشه هر جای دنیا باشه واس این انقلاب میکنن والا ....

👈👪منم ی روز مادر میشم 👪👉
ما میگیم هست قحطی نه اومده نه میاد بخاطر هجوم مردم و شایعه پراکنی و مقداری هم تحریم و سواستفاده یه ع ...

سواستفاده خوده کارخونه داره و مسئول وگرنه همی دو روزه خامه ای ک تولیدش واس الان نیس چرا گرون شده 

👈👪منم ی روز مادر میشم 👪👉