2777
2789

بِــکَــپم😩

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
مجدد یه نوبت خدا به همه دندون شیری میداد . من خداروشکر راضی ام و مشکلی ندارم ولی خیلی ها درگیرشن

😆😆👌

اگر برای ابد هوای دیدن طُ نیفتد از سر من چه کنم؟؟🖤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من قهرم باهات☹️☹️☹️☹️

دلت میاد قهر کنی با من من ب این گلی ،خانومی،خوشگلی،نازی و....

تازه متولد پاییزم ک هستم😋

ارزوی کوچولو همین الان یهویی   فردا برا شوهرم تعمیر ماشین سنگین بیاد  دو هفته هست بیکارن & ...

انشالله ک بشه

😆😆👌

شنیدم کوسه ها تو طول عمرشون مرتب در حال افتادن دندون و دندون درآوردنن . تا بمیرن هم تخمین زدن 3000 تا مجدد دندون درآوردن . میگن هرکدوم خراب بشه میوفته جاش جدید در میاد . این آپشن رو آدما بود عالی میشد

اللهم الرزقنی شفاعت الحسین یوم الورود