2777
2789

مطالعات جديد نشان مي‌دهد كه قسمت بيروني دندان‌هاي كوسه از فلورايد تشكيل شده كه ماده اصلي به كار رفته در بسياري از خميردندان‌ها و دهان‌شويه‌هاست.

مطالعات جديد نشان مي‌دهد كه قسمت بيروني دندان‌هاي كوسه از فلورايد تشكيل شده كه ماده اصلي به كار رفته در بسياري از خميردندان‌ها و دهان‌شويه‌هاست.

به گزارش سرويس علمي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اگرچه ماده سازنده دندان انسان متفاوت است، هر دوي دندان‌هاي انسان و كوسه به يك اندازه سخت هستند.

دندان‌هاي كوسه‌ها هيچ گاه داراي حفره نمي‌شوند و اين آبزيان قادرند طي عمر خود چندين بار دندان‌هايشان را جايگزين كنند.

اگر برای ابد هوای دیدن طُ نیفتد از سر من چه کنم؟؟🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطالعات جديد نشان مي‌دهد كه قسمت بيروني دندان‌هاي كوسه از فلورايد تشكيل شده كه ماده اصلي به كار رفته ...

خوشم میاد سرچ زدی . تا آخرش کپی می کردی دیگه میگه 3000 تا یه کوسه دندون درمیاره . تازه می دونستید دارن علمشو از کوسه ها میگیرن و با تحریک سلول های بنیادی می خوان کاری کنن که آدما هم بتونن مجدد دندون دربیارن . این کار رو روی موش های آزمایشگاهی انجام دادن بعد دو هفته با تحریک سلول های بنیادی موش ها مجدد دندون از نو درآوردن . حالا خیلی طول می کشه تا رو آدما هم تست بشه و مسلما همچین چیزی اگرم بیاد هزینه ی زیادی بابتش دکرا می گیرن

اللهم الرزقنی شفاعت الحسین یوم الورود