2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شنیدم کوسه ها تو طول عمرشون مرتب در حال افتادن دندون و دندون درآوردنن . تا بمیرن هم تخمین زدن 3000 ت ...

خخ والا

اگر برای ابد هوای دیدن طُ نیفتد از سر من چه کنم؟؟🖤
شنیدم کوسه ها تو طول عمرشون مرتب در حال افتادن دندون و دندون درآوردنن . تا بمیرن هم تخمین زدن 3000 ت ...

میگن دندوناتونو بشورین خراب نشه   فک کن کوسه ها 24 ساعته ی کل عمرشون تو ابن کلهم   ولی دندوناشون خراب میشه میوفتن    دیگه نشوریم خخخخ

الکی مثلا باردارم  اونم دوقلو
از سنم گذاشته دیگه نمیتونم برم فرهنگیان...آموزش پرورشم ک استخدامی نداره ...از اون آرزوهای یکم دور بو ...

اها

میگن دندوناتونو بشورین خراب نشه   فک کن کوسه ها 24 ساعته ی کل عمرشون تو ابن کلهم   ولی وپد ...

اتفاقا به همینم فکر کردم که همش تو آبن تازه دریل و اقیانوس نمک هم دارن . احتمالا هنگام شکار میشکنه😂

اللهم الرزقنی شفاعت الحسین یوم الورود
اتفاقا به همینم فکر کردم که همش تو آبن تازه دریل و اقیانوس نمک هم دارن . احتمالا هنگام شکار میشکنه😂

ارررررره تازه تو اب موش نیست که دندوناشو بخوره   احتمالا موقع شکار میشکنه راست میگی

الکی مثلا باردارم  اونم دوقلو
ارررررره تازه تو اب موش نیست که دندوناشو موش بخوره   احتمالا موقع شکار میشکنه راست میگی

مگ دندونو موش میخوره😆

ولی جدی می گم یه سرچ تو نت بزنید می بینید . مرتب دندوناشون جایگزین میشه . خدایا این آپشن رو به آدمات اضافه کن . خدایا آپشنای دیگه هم داریم مثل مار پوست بندازیم چروک نشیم😂😂😂😂😂

اللهم الرزقنی شفاعت الحسین یوم الورود
آرزوی همین الان من اینه که فردا صبح همه چی تو مملکتمون درست بشه  دلار بشه هزار تومن همه کارخون ...

آی گفتی😑😑😑😑