من خارج از کشورم و این سایت رو یه منبع انلاین اطلاعاتی از اعضا میدونم ولی متاسفانه خیلی وقتا تاپیکی میزنم و منتظر تبادل نظر میمونم و چند دقیقه ی میگذره و جوابی نمیگیرم،علت رو که بیشتر وقتا جستجو میکنم سرازیر شدن اعضا به تاپیکای که فقط دنبال بازدید زیاد هستن مشاهده میکنم،لطفا خودمان وارد این گونه تاپیکا نشویم تا بار چندین بار بدون بازدید بمونن و بدونن این سایت واقعا جنبه ی پاسخگویی به افردای داره که یا دسترسی به پزشک یا هر گونه نظر خواهی صحیح جمعی داره
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
اینقد تایپک زدن بیاین بی بی چکمو ببینین دیگ حالم داره بهم میخوره
اینستا واسه لایک گرفتن درست شده اگه کسی واسه دیدن رو نی نی سایته در حق دیگران اجحاف میکنه،خوب اونها واقعا نیاز دارن که دیگران نظر بدن خیلی از عزیزان با کلی امید و استرس اقدام به بارداری میکنن .....
خوب هر کس یه موضوعی واسش جالبه، من الان دوتا موضوع واسم جالب بود رفتم دیدم داشتم میخوندم که تعطیل شد ...
البته هیچ مشکلی نیست و ما باید به علایق صحیح احترام بذاریم ولی کلا نی نی سایت خیلی تاپیکاش بی محتوا شده،من از سال 89 رو نی نی سایت بودم چند وقتی رو سایت نیومده بودم بلاک بودم و شناسایی نمیشدم مجبور شدم با کاربری جدید وارد بشم،و الان شوکه شدم این دو سه هفته این همه تاپیک بی معنی میبینم
خب تایپک بزنن متاهلایا مامانا یا خانم های باردار بیان مثلا تایپک میزنن تو رو قرآن بیاین میری بی بی چ ...
. بهر حال اسم نی نی سایت و سر تیتراش معلومه هر کس تو دسته خودش بره،ولی جدیدا خیلی تاپیکای بی محتوا اعضا رو از هدف اصلی این سایت دور کرده،البته واقعا یه بار آدم اشتباه کنه بره تو این تاپیکا ولی کلا از تیتر تاپیکا معلومه که .....