2821
2789
عنوان

دزد پروی گوشی!

958 بازدید | 63 پست

امروز با دوستم رفتیم استخر.من چند وقت بود میرفتم ولی برای اولین بار دوستم باهام اومد.وقتی گوشیمونو تحدیل دادیم دوتارو گذاشت تو یه قفسه و شماره اون قفسه رو بهمون داد.من گفتم دو تا گوشی دادم بهتون یه شماره بهم دادین.گفت عب نداره وقتی استخر شلوغه اینکارو میکنیم.

برگشتیم گوشیارو بگیریم یه گوشی تحویل داد!!!گفتم خانوم من دو تا گوشی دادم.گفت خب الان اونیکی نیست😐.گفتم خب شما مسئولشی نیست که نمیشه.گفت برو خونتونو بگرد شاید جا گذاشتی.گفتم خانم من به شما تحویلش دادم.گفت باشه شمارتو بده من پیگیر میشم بهتون زنگ میزنم!!گفتیم خب همین الان پیگیر شو.گفت خب باید زنگ برنم پلیس.گفتیم خب بزن(همش شد گفت و گفتیم😂)

هیچ کار نکرد.خودم زنگ زدم پلیس...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ای بابا بگو دیگه بعدش چی شد

خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید

لایکم کنید گلی ها

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

شوهر اون خانوم نابینا بود ک از خونه جعبه و پوکه سیم کارتو بیاره.زنگ زد به خواهرش ک برو فلان جاست بیار.

در همین حین من به مسئول استخر میگفتم شماره ای ک بت دادمو پس بده چون دو تا گوشی رو در قبال شماره باید پس بدی ن یکی.اونم میگفت اوکی اول تو گوشیتو بده من چون من دو قبال دو تا گوشی شماره بت دادم.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز