2777
2789
عنوان

دزد پروی گوشی!

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 63 پست
وای منو مامانم همیشه دوتا گوشی میدیم باشگاه یه شماره میگیریم فقط😟 من بعضی وقتا ساعت و سوییچم میدم ب ...

یک بار از این اتفاقا می افته فکر کنم گوشیتون رو برارین تو ماشین بهتر باشه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چه ادمایییی پیدا میشن😐😐😐😐

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
یک بار از این اتفاقا می افته فکر کنم گوشیتون رو برارین تو ماشین 

پارکینگ نداره ماشینم میذاریم تو خیابون

اصن گوشی نمیبرم دیگه چشمم ترسید

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
پارکینگ نداره ماشینم میذاریم تو خیابون اصن گوشی نمیبرم دیگه چشمم ترسید

بهتر.‌نبر 

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

واااا

قبلا مینوشتی خب!

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

پلیس چند دقییه رفت داخل و من فقط صدای داد و بیداد شنیدم.بعد پلیس اومد و گفت برید کلانتری و فرم پر کنید برای خیانت در امانت بعد هم فرم سرقت.

دیگه ما اومدیم خونمون ک فردا صبح بریم پیش قاضی  و کلاتری.بعد دو ساعت یه خانومه زنگ رد با دااااااد شدید.خانوم بیا گوشیت پیدا شد.من ازت اعادیه حیثیت میکنم فلان میکنم بهمان میکنم.منم گفتم درست صحبت کن با من.بعد تو داداش هی میپرسید بگو ببینم کمدت شماره چند بوده؟من گوشیو تو کمد جا رختی داخل استخر پیدا کردم

هی شماررو میپرسید و بعد گفت تو گوشیو بردی داخل باید ازت شکایت کنم ک رفتی از خانوما داخل استخر فیلم گرفتی و به حسابت میرسم و اینا.منم زنگ زدم دوستم گفتم زنگ زده اینو گفته ولی تو نرو استخر.اول برو پاسگاه بعد باهاشون برو و تو توضیحاتت شماره کمد لباستم بگو.

😶😶😶

هی شماررو میپرسید و بعد گفت تو گوشیو بردی داخل باید ازت شکایت کنم ک رفتی از خانوما داخل استخر فیلم گ ...

خوب بکده شما کمد رو نگفتی فردا اول ازش شما ره کمد رو بپرسید ببین چی میگه 

دزدای فلان...