2777
2789
عنوان

کسی هست که روماتیسم داشته باشه

2017 بازدید | 22 پست

دوستای عزیزم سلام

من دانشجو هستم و روی کیفیت زندگی بیماران مبتلا به روماتیسم تحقیق می کنم. بریا این کار یه پرسشنامه طراحی شده که شدت بیماری و کیفیت زندگی رو اندازه گیری می کنه. من لینک پرسشنامه رو میذارم اگه تمایل داشتین لطفا پرسشنامه رو پُر کنین.

لینک پرسشنامه

عزیزم تو مطالعاتت اینو دقت کن ببین کسایی که گروه خونی b دارن احتمال ابتلا به روماتیسمشون بیشتر نیست ؟! یا اونایی که طبع بلغم دارن ، ممنون میشم اگه اینا رو فهمیدی بهم خبر بدی ، روماتیسم از آب آوردگی اضافی تو مفاصل گویا بوجود میاد 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در این روش درمانگر خود سیستم ایمنی فرد هست یعنی با توجه به عملکرد سیستم ایمنی هر فرد و رعایت پرهیزات طول درمان فرق میکنه

هیچ وقت نگو رسیدم ته خط....."اگر هم احساس کردی رسیدی ته خط....."یادت بیار معلم کلاس اولت گفت:نقطه سر خط..... 
یک طب کل نگر هست داروهاش هم تقریبا گیاهیه

اتفاقا مامان من هم برای افسردگی از داروهای هومیوپاتی استفاده می کنه البته در کنار داروهای خودش و خیلی هم تاثیر مثبت داشته

اتفاقا مامان من هم برای افسردگی از داروهای هومیوپاتی استفاده می کنه البته در کنار داروهای خودش و خیل ...

آره منم خیلی راضی ام از این طب من حدود ۹ساله که روماتیسیم دارم همه طب و دارویی رو امتحان کردم خداروشکر با این طب دارم نتیجه میگیرم داروهای شیمیایی از روزی ۱۲تا کاهش دادم به روزی۲تا

هیچ وقت نگو رسیدم ته خط....."اگر هم احساس کردی رسیدی ته خط....."یادت بیار معلم کلاس اولت گفت:نقطه سر خط..... 
آره منم خیلی راضی ام از این طب من حدود ۹ساله که روماتیسیم دارم همه طب و دارویی رو امتحان کردم خداروش ...

عزیزم منم مادرم رماتیسم داره این طبی که میگین باید چطوری اقدام کنیم کجا بریم دستا و پوست مادر منم تیره شده و شفا تو رو خدا بیشتر توضیح بده

عزیزم منم مادرم رماتیسم داره این طبی که میگین باید چطوری اقدام کنیم کجا بریم دستا و پوست مادر منم تی ...

من یه پزشک می شناسم توی تهران و کرج مطب داره. دکتر فاضل حمید بهنام. ما خانوادگی پیش ایشون میریم برای هومیوپاتی.

شماره مطب تهران: 88916301

شماره مطب کرج: 02634435247

اگه تهران نیستین با شماره کرج تماس بگیرین. دکتر باهاتون صحبت می کنه و دارو رو براتون ارسال می کنن.

عزیزم منم مادرم رماتیسم داره این طبی که میگین باید چطوری اقدام کنیم کجا بریم دستا و پوست مادر منم تی ...

من تلفنی ویزیت میشم اگر دوست داشتی درخواست دوستیم رو قبول کن اونجا لینک گروه رو بهت میدم