2821
2789
عنوان

ناهار

151 بازدید | 11 پست

وقتی تو خونه تنهایید ناهار چی درست میکنین من اصلا حوصلم نمیکشه ناهار درست کنم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گلم منم مث شما هستم ولی بعدا خواهرم بهم گفت که این کار باعث ضعیف شدن بدنم و پایین اومدن مقاومت بدنم میشه و از اونطرفم بهم خوردن وعده های غذایی و با هله هوله سیر کردن خودم باعث چاقی میشه . الان سعی میکنم از وعده شام یه کوچولو برا خودم کنار بزارم چون تنهایی زیاد میلم نمیکشه یا هم که غذاهای اماده به طبخ داشته باشم مثلا همبرگر دستی درست میکنم میزارم فریزر یا حبوبات خیس شده و پخته شده دارم عدسی و اینا درست میکنم 

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...

اکثرا از شب قبلش غذا دارم ولی نباشه غذاهای فست فودی درست میکنم برای خودم مثل ساندویچ مرغ ..همبرگر ....یا حتی املت و نیمرو گاهی هم زنگ میزنم سفارش میدم 

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥