2777
2789
عنوان

اينجا چرا جو اين مدلي داره؟؟

311 بازدید | 47 پست

در تعجبم كه خانم هايي كه در دنياي واقعي حرف از حق زن و اين كه زن ها بسيار موفق ترن اينجا اكثرا تاكيد ميكنم اكثرا حرف هاي خاله زنكي مي زنن و طوري بر خورد ميكنن كه واقعا در شان خانم نيست 

به نظرم ميشه از اين فضا بسيار درست تر استفاده كرد چرا حال خوب نمي دين به هم ؟ چرا فقط تيپك هاي خيانت و مادر شوهر پره؟ چرا به هم كمك نمي كنيم تا موفق تر شيم و يه سري مهارت از هم ياد بگيريم يا حداقلششش حال و انرژي خوب بگيريم ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی سونوی دخترم درهفته28 نشون داد استخوناش رشد نکرده تاپیک زدم فقط چند نفر ج دادن

بحث داغ الان مادر شوهریه که گیسای عروسو کشیده عزیزم

خوب نمیشه انتظار داشت کسی از هر تاپیکی خوشش بیاد من ناراحت نمیشم شخصا

فضا بیشتر خاله زنکی هست تا آموزشی ، من برای اطلاعات مفید گرفتن تاپیک های چند سال پیش رو سرچ میزنم میبینم چقدر خانم های اون موقع فهمیده تر و عاقلانه تر چت میکردن 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
خدا از زبونت بشنوه عزيزم آدم افسردگي ميگيره اينجا به تعداد انگشت هاي دست كمتر تاپيك مفيد ديدم

من والا از ديشب عضو اينجا شدم حالا برا يه كاري ولي اصلا واقعا برام جاي تعجب داره 😳 اخه ادم حالشم خوب باشه اينجا افسرده ميشه

کو گوش شنوا،تاپیکارو ک میخونم همه شوهراشون یا مشکل اخلاقی دارن یا فیزیکی،مادرشوهرا وخواهرشوهرا هم ادم فضایی ان اومدن عروسا رو نابود کنن،ب خیلیا هم خیانت شده

واقعا نمیدونم چی بگم

متاسفانه اکثرا از خوشی حرف نمیزنن چشم نخورن و فقط از بدبختی حرف میزنن که سبک شن

همه هم خیانت کار شدن اونایی هم‌که شوهرشون خائن نیست مادرشوهرشون هندجگرخواره

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

خب مسائلی هس که واقعا درگیرش هستیم جایی برای مطرح کردن پیدا نمی کنیم چه عیبی داره اینجا بگیم؟

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
مثل اون خانومی که دیروز آرزوی مرگ مادرشوهرشو میکرد!!! ! این همه بنده ى خدا زحمت بکشه بچه بزرگ کنه بع ...

دعا گربه کوره بارون نمیاد.بعضی عروسا خودشون اونقدر بد هستن خدا نصیب گرگ بیابون نکنه اسم مادرشوهر بد در رفته

مخالف نظرمی ریپلای نکن.
کو گوش شنوا،تاپیکارو ک میخونم همه شوهراشون یا مشکل اخلاقی دارن یا فیزیکی،مادرشوهرا وخواهرشوهرا هم اد ...

خب چکار کنن؟

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭