2777
2789
عنوان

اينجا چرا جو اين مدلي داره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 47 پست
من همین امرکز تو تاپیکی گفتم سریع میگید طلاق  طلاق کار ادمهای ضعیفه خب سریع برخورد کردن چون مط ...

نمي شه كه بخاطر يه سري ادم حداقل ده تا خانمي كه با انگيزن هم روحيشون رو از دست بدن به هر حال همه جا هستن ادماي ضد حال .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

يعني ميگين اخر شب بزارم ؟ 

نه همون صبح بذار چون من شبها نمیتونم بیام😃

ولی اخر تاپیکهای هیجانی بیشتر استقبال میشه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
 دقيقا طرف ميگه شوهرم فلان و اينا اخه خانم تو يه خانمي بايد تلاش كني و زندگيتو بكشي بالا مشكل ت ...

درسته.جوش خیلی بده.

من بیشتر تو تایپکای ختم و چله و دعا میرم.چون دوتا مریض دارم ولی گاهی ناخودآگاه با خوندن بعضی پستا داغ دلم تازه میشه و تعریفای منم شروع میشه🙈

دوست ندارم خاله زنک باشم.با اینکه تو این یک سال عضویت شاید فقط نهایتا ده تا پست درددل از خواهر شوهر و مادرشوهر گذاشتم ولی همونم بنظرم زیادی و اضافیه.لزومی نداره اصلا.

خدایی دیگه من یکی متنبه شدم😆

اگه جایی پستمو از گلایه کردن دیدی بیا فحشم بده😅😅

توی سونوی دخترم درهفته28 نشون داد استخوناش رشد نکرده تاپیک زدم فقط چند نفر ج دادن بحث داغ الان مادر ...

اخه اصلا هر كسي را بهر كاري ساختن اين نظرا هم شايد خود فرد رو تسيكن بده اما قطعا بد بينش ميكنه چون يكي مياد ميگه اره منم يكيو ميشناختم اينطوري بود فلان طور شد در حاليكه واقعا شايدم اونجوري نيست ! 

سلام.فرمایش شما درست هست.اما گاها بنده های خدا واقعا جایی برای درد دل و سبک شدن ندارن برای همین به این دنیای مجازی دلخوش میکنن.بهترین کار این هست که وارد تاپیک نشد ، اگر جو این مدلی حاکم هست شما هم با متنهاتون یه جو فاز مثبت درست کنین انتخاب دیگه با شخص هست.