2777
2789
عنوان

عاقبت کمک کردن به دختری که حامیش شدیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 6383 بازدید | 209 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرمم اعصابش بهم ریختهفیعنی میگن کمک کنین ثواب داره حالا ببینید عاقبت کمک کردنو،حالم از هر چی کمکه ...

میترسم دو روز دیگه بگه دخترم بی شوهر مونده بگو شوهرت بیاد عقدش کنه

😒😒😒

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

به نظرم خیلی جدی بگین ما خیلی کارا براتون کردیم و الان دیگه خودتون میتونین رو پای خودتون وایسین پس مارو به خیر و شما رو به سلامت 

حالا یا واقعا کنار میزارینشون و یه خانواده ی واقعا نیازمند پیدا میکنین که کمک کنین 

یا اونا به خودشون میاد و مادره خودشو جمع میکنه 

متاسفانه مورد شما کم نیس و خیلیا این اتفاق براشون میفته

لطف میشه وظیفه . به نظرم خیلی جدی باشین باهاشون و اصلا هم صمیمی نشین 

حتی اگه تا حالا بودین حالا رفتارتون رو عوض کنین

کمک باید پنهانی باشه یکی از فامیلامون از یه خانواده حمایت می کردن دخترا ی خانمه به بلوغ رسیدن دردسر شدن یکیشون یه مدت صیغه مرده هم شد قشنگ داشتن زندگی بنده خدا رو از هم می پاشوندن بلیط گرفتن و اوردن بردنشون کار درستی نیست ماهیانه یه چیزی براشون ر نظر بگیر تلفنشونم جواب نده 

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

دلم میخواد مامانه رو بکشمفاینقدرم چاقه و همش میگه آی دستم درد میکنه آی پام درد میکنه،موندیم چیکار کنیم از یه طرف طفلی دختره از یه طرف هم ایمن مامان بیشعورش،شوهرم خیلی نگرانشه نگران آیندش،از دلشم نمیاد دیگه کمکش نکنه

برای منم همچین اتفاقس افتاد ولی نه با این دوز

من ماهیانه پولی میدادم به یه خانم اما بعدش دیدم ازین بدترم هس و این خوبه وضعش فعلا 

دیدم هر دفه میاد به مامانم پیغام میده پول بدین

پول بدین

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.

چه توقع شون رفته بالا حس میکنم فک میکنن وظیفتونه که کمک کنین و این که ازتون طلبکارن همم اینکه دوست دارن تیغتون بزنن وقتی دارن و میتونن رو پای خودشون واستن دیگه دلیلی به کمک نیست بهتره به یه نیازمند دیگه کمک کنین .

اجرتون با خدا

کمک باید پنهانی باشه یکی از فامیلامون از یه خانواده حمایت می کردن دخترا ی خانمه به بلوغ رسیدن دردسر ...

آره منم از اول یه شوهرم گفتم چیکار داری کیه تو کمکتو بکن،گفت نه میخوام بزرگترین آرزوشو براورده کنم،حالا نتیجش شد این،شوهرم عاشق دختره و من یه پسر 10 ساله دارم ولی اصلا شرایط یه بچه دیگه رو ندارم،برا همین وقتی فهمید دختره یه جورایی جونشو براش گذاشته،البته همیشه با من مشورت میکنه و میگه چه کارایی کرده