2777
2789
عنوان

عاقبت کمک کردن به دختری که حامیش شدیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 6383 بازدید | 209 پست
میدونم اطزافیان دیدم کمیته براشون غذا مونده میاورد اونم میریخت جلومرغاش خودش نون وماست میخورد 

خدا لعنتشون کنه ،تازه یه چیز دیگم اینکه ما سر ماه پولو میریزیم به حساب کمیته که اونا براشون واریز میکنن،پولو تو حسابشون نگه میدارن وسط ماه بهشون میدن،البته جداگانه هم کمک میکنیم اگه کمیته بفهمه پولشونو قطع میکنه،کمیته هم به فکر سود بانکیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم پس حواست باشه .نمیخوام تهمت بزنم چون اصلا نه شما رو میشناسم نه اون خانمو بچش را.اما سنه خ ...

آره خودمم نگرانم،هر قدر هم از شوهرم خیالم راحت باشه از زمانه و موقعیتهای الان باید ترسید،فقط خدا رو شکر خیلی دورن تو شهر ما نیستن 

هررررکاری از دستت برمیاد انجام بده فقطططط حواست ب شوهرت باشه که اونو ازت کادو نخوان!! حساب مشترک ین ...

دست من اگه بود این کارو میکردم ولی شوهرم دلش نمیاد و حرف کسیو گوش نمیده،من خیلی وقتا باهاش صحبت کردم و منطقی بوده و قبول کرده و از اون بیش از حد مهربونی بهشون کم شده ولی یخواد کامل قط بشه نمیکنه این کارو

عزیزم بنابر نظریه روانشناسی این دختر چون کمبود محبت داره هم وابستگی براش ایجاد میشه هم ابنا به بلوغ زودتر میرسن .حواستو جمع کن 

برایت آرزو میکنم وقتی دوباره هوای آسمان من بــه ســرت زد آسمانت بگیرد 
عزیزم بنابر نظریه روانشناسی این دختر چون کمبود محبت داره هم وابستگی براش ایجاد میشه هم ابنا به بلوغ ...

آره حرفت کاملا درسته باید خیلی چیزا رو رعایت کنیم،از خدا میخوام یه راهی پیش پامون بذاره که قط بشه رابتمون

دوست عزیز حمایتتون قطعا شوهرتون قطع نمی کنه اما شما می توانید شماره خونتون قطع کنید وشماره اونا را از داخل موبایلتون بزارین تو بلک لیست

حتما به کمیته هم بسپارین که هیچ شماره ای از شما بهشون ندن وبگن شما اینارا تحت پوشش دیگه ندارین وکسی دیگه ای قبول کرده بشرط هیچ گونه برخوردی چه واقعی وچه مجازی

ولطفا یگه مزاحم خانواده نشن وگرنه پیگرد داره

داره میگه دختره 10 سالشه، دور از شوهرش مگه بچه بازه، اما استارتر رک به مادرش بگو اگر انتظارت رو کم ...

دختره ١٠ سالش بوده الان ١٣ سالشه دختر ١٣ ساله به بلوغ رسيده الانم بچه باشه دوسال ديگه چى؟

شما همين كه كمك مالي را براشون ميريزيد كافيه و خيلي كمك بزرگي بهشون ميكنيد 

ديگه دنبالش نباشيد چطور خرج ميكنند و اينكه چيكار ميكنند 

پاي درد دلشون نشينيد 

و ارتباط باهاشون را قطع كنيد 

اين نه در مورد شما بلكه در مورد همه اونايي كه بهشون كمك ميشه صدق ميكنه و جدي بگيريد 

كلينيك تخصصي  دندانپزشكي پارس  كرج بلوار شهرداري . --٠٩٣٠٣٦٨٣٣٧٦

یه مورد تو اقوام خیلی خیلی نزدیک ماهستن...دختره حامی داشت و کمکمش میکرد و پدرش فوت شده بود شاید ۱۵سال حامیش بود از نوجوانی اینا خانواده خیلی ضعیفی بودن تو دهات بودن کنار رودخونه زندگی میکنن حامی کمکشون کرد بردشون شهر خونه خوب خرید براشون برای دختره ماشین خرید دختره بینی و لب و گونه و ژل زد و عمل کرد دکتر پوست و دندون بردش رفت دانشگاه فوق لیسانس ازاد خونه انواع کلاس ارایشگری و کلاس شنا و زبان و باشگاه رفت برای برادراش کار حسابی درست کرد حساااااابی ازش تیغ زد و مخ اون مرد و اخر زر گفت من دوستت دارم بیا منو بگیر مرده زنش و طلاق داد با دو تا بچه بزرگ اومد خواستگاریش حتی دایی دختره گفت نه....ولی باز الان باهم هستن و خونشون بردن بالاشهر و ماشین مدل بالاتر برای دختره خریده...خدایی عین داستان ک میگم واقعیه

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم‌ نمیگردم!!!!!
بچه ها من ی چیز دیگه تعریف کنم همش میخوام نگم ولی دارم میترکن از درون 😑 ی بار شب یلدا بود من اونرو ...

من بودم ولشون میکردم مث سگ از گشنگی بمیرن

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗
دیگه حالم از کارگر و فقیر نماها بهم میخوره 

عزیزم دقیقا این موضوع سر ما اومد و اون دختر شد زن بابمون بهت بگم بدونی  یک دختر ۱۷ ساله شدید بابامو به خودش وابسته کرد

برای سلامتی بچم یک صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستید .💓🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡