2777
2789
عنوان

عاقبت کمک کردن به دختری که حامیش شدیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 6383 بازدید | 209 پست

از هیچی رسیدن تقریبا به همه چی،حالا یکسره مامانه تیکه میندازه چرا نمیاین پیش ما،چقدر برا پول زن و شوهر کار میکنین یکم هم به فکر ما باشین و اینجا همه چی گرون شده و حقوقمو نمیدنو...اینقدر غر میزنه و حرف میزنه که نگو،ما اینهمه برا دخترش خرج میکنیم،هفته پیش بلیط گرفتیم فقط خودشو آوردیم میبینم فقط یک دست لباس براش گذاشته با یه شال پاره اینقدر اعصابم بهم ریخت که نگید،بعد تن پسرش کت شلوار میکنه و خودش خانم میره آرایشگاه خودشو درست میکنه و همش مهمون میاد خونشون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نیازی نبود خودتونو نشون بدین که

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

به روز رسانی گوشیم میگه دست به من بزنی جیغ میزنما خب بچکون دیگه 😐

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

از دختره میپرسم چی مامانت برات میپزه میگه خیلی وقتا چون کار داره چیزی نمیپزه میگه کدو و بادمجون سرخ کن بعد با نون میخورم،جمعه قراره برگرده مامانش زنگ زده برام زردچوبه و زعفران و زرشک و....بخر،انگار اونجا قحطی افتاده،زنگ زده به من میگه سلام مامان اسرا،اسم دختره اسرا هست 

قطع کن یه خانواده دیگه پیدا کن بگو از کس دیگه حمایت میکنیم

نمیشه ک نفرین میکنن اهش خدایی نکرده میگیره ب نظرم با اونجایی ک رفتین و حامی اینا شدین برین مشورت بگیرید بگید اونا زنگ بزنن بگن کس ديگه حامی شده 

خیلی داغونم خداااااااااااااااااااااااااااااا 😢 

شوهرمم اعصابش بهم ریختهفیعنی میگن کمک کنین ثواب داره حالا ببینید عاقبت کمک کردنو،حالم از هر چی کمکه بهم خوردفاین وسط دلمون برا دختره میسوزه داره حیف میشهفخیلی دختر زرنگ و خوبیه و مودب،میگه مامانم بی سواده هیچی یاد نداره فتو چقدر خوبی و تو رو خدا هیچ وقت تنهام نذار که به امید شماها زنده ام